kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Pınar Altuğ, Yağmur Atacan'ın rol aldığı 'Doktorlar' dizisi için teklif aldığını ama seyirciye itici gelebilir düşüncesiyle kabul etmediğini söyledi: "Ama yeni dönemde Yağmur'la aynı dizide oynayabilirim!"

Kilomdan memnunum Yağmur beni böyle beğeniyor!

Bodrum tatilleri sona eren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti İstanbul'a döndü... Köpeği Moe'yu gezdirmek için önceki akşam Bebek Parkı'na çıkan Altuğ, aldığı kilolarla dikkat çekti. Haftalardır kilolarına ek olarak selülitleriyle de gündemden düşmeyen Pınar Altuğ bu konuya şöyle açıklık getirdi: "Halimden memnunum, kilom ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez. Evet birkaç kilo fazlam var ama sizin büyüttüğünüz kadar bir problemim yok. Ben kendiyle barışık bir insanım. Hem çevremdeki kimseden 'kilo almışsın, selülitlerin var' diye eleştiri almıyorum. Bir tek siz söylüyorsunuz!" Altuğ'un son sözleri ise konunun kapanmasını sağladı: "Yağmur beni böyle beğeniyor!"

Arabayı ben almadım
Atacan'a 70 bin YTL değerinde Mercedes Vito marka özel yapım minibüs aldığını da yalanlayan Altuğ, "Yağmur o aracı kendi birikimiyle aldı, benim ona herhangi bir katkım olmadı" dedi.