kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erdoğan tekne ile Akdeniz'e mi açıldı?

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün gece tatilini geçirmek için Antalya'ya geldi. Seçim sürecinde yorucu bir dönem yaşayan Erdoğan, partiler arasında en fazla mitinge katılan lider oldu. ..
AK Parti lideri Erdoğan, bu yoğun dönemde yaşadığı yorgunluğu atmak ve önümüzdeki günlerde yaşanacak cumhurbaşkanlığı süreci ile ilgili stratejiler geliştirmek için dün gece geç saatlerde Antalya'ya geldi.

GÜVENLİK AZ, AKDENİZ'E AÇILMIŞ OLABİLİR

Başbakan ve beraberindekiler daha önceki gelişlerinde kaldıkları Belek'teki 7 yıldızlı Rixos Premium Otel'e yerleşti. Başbakan'ın konakladığı bölgede olağan üstü güvenlik önlemi bulunmaması dikkat çekti. İçinde çok sayıda villanın ve özel yatların yanaşabildiği bir de marinanın yer aldığı Rixos Premium Otel, Başbakan'ın sık sık kaldığı otellerden biri. Başbakan Erdoğan'ın, Akdeniz'e açılmış olabileceği de tahmin ediliyor.

Öte yandan Başbakan'ın Rixos'a geldiği istihbaratını alan basın mensupları kapıda nöbet tutmaya başladı. Geçtiğimiz yıl da Rixos Tekirova Otel'de tatil yapan Erdoğan, bir hafta boyunca hiç dışarı çıkmamış ve bu sürede basın tarafından görüntülenememişti. Tatilinin son günlerinde cuma namazı kılmak için çıkan Erdoğan, ancak o zaman görüntülenebilmişti.