kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Motorlu Taşıtlar Vergisi haftasonu da ödenecek

Yeni Haber
Gelir İdaresi Başkanlığı, Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksidinin ödenmesi için yığılmaların önlenmesi amacıyla Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa ve Kocaeli ili ve ilçe merkezlerindeki vergi dairelerinin haftasonu da açık olacağını bildirdi.

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, motorlu taşıtlar vergisi ikinci taksidinin ödeme süresinin 31 Temmuz 2007 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Açıklamada, vergi dairelerindeki yığılmaların önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla; Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa ve Kocaeli il merkezlerindeki motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi dairelerinin 28-29 Temmuz 2007 tarihinde mesai saati sonuna kadar açık bulundurulacağı ifade edildi.

İlçelerdeki vergi dairelerinin de haftasonu açık olacağı kaydedilen açıklamada, diğer il merkezleri ve ilçelerde, motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili vergi dairelerinin de 28-29 Temmuz 2007 tarihlerinde açık bulundurulması konusunda vergi dairesi başkanları ve il defterdarlarının yetkili kılındığı kaydedildi.

(ANKA)