kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çiçek: Meclis çatısı altında çözülmeli

Yeni Haber
Eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin cumhurbaşkanı seçiminde Genel Kurul'a katılacaklarını yönündeki açıklamalarını "Ne sorun çözülecekse bu çatının altında çözülmeli. Eğer kanaatleri bu yöndeyse doğru bir iş yapıyorlar" şeklinde değerlendirdi.

Eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek, mazbatasını teslim etmek ve kaydını yaptırmak için Meclis'e geldi. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, cumhurbaşkanı seçimine yönelik açıklamalarını değerlendiren Çiçek, "Ne sorun çözülecekse bu çatının altında çözülmeli. Eğer kanaatleri bu yöndeyse doğru bir iş yapıyorlar" diye konuştu. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün yeniden aday olması durumunda sonuna kadar destek olacağını söyleyen Çiçek, "hiç tereddütsüz desteklerim" dedi.

BAŞER'İN SÖZLERİ

Emekli Orgeneral Edip Başer'in, "Gül'ün bir kez daha aday gösterilmesi durumunda askerin müdahale edeceği" yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Çiçek, "Bu tür açıklamaları doğru bulmuyorum. 57 yıllık çok partili demokrasi tecrübesinden sonra, darbeler de dahil her türlü demokrasi çilesini bu toplum çekmiştir" diye konuştu.

(ANKA)