kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İdrar servis eden hizmetçiye 6 gün hapis

Yeni Haber
Endonezyalı bir hizmetçi Hong Kong'da yanında çalıştığı patronuna kızıp 'idrar' servis edince hapse atıldı. Dün meydana gelen olayda 29 yaşındaki hizmetçinin patronuna bir bardak su servis ederken içine bir miktar idrar eklediği ortaya çıktı. 'Zehirli ve zarar verici sıvı içirmek' suçundan mahkûm olan genç kadın kendini 'sivilcelerim için yüzüme idrar sürüyordum. Patronumun bardağına bulaşmış olması tamamen yanlışlıktan ibarettir' diyerek savunduğu belirtildi.

Hong Kong'lu bir iş adamı olan patronu Szeto Ching, önüne konulan bardaktan gelen idrar kokusunu fark ettiğini, bu yüzden de hizmetçiye 'önce sen iç' dediğini belirtti. Genç kadın tereddüt etmeden bardaktan bir yudum içince dahi şüpheleri devam eden Ching, bardağın geri kalanını teste götürerek olayı ortaya çıkarttı.

Hizmetçinin avukatları 'idrar zehirli değildir ve müvekkilimiz içmesine rağmen herhangi bir zararını görmemiştir. Mr. Ching'e gelen tek zarar burnunda duyduğu kokudur' diyerek genç kadını savunmaya çalışsalar da, hakim hizmetçiyi 'diğer hizmetçilere bir mesaj gönderme' gerekçesi ile 6 gün hapse mahkum etti.