kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kate Middleton ve Prens William, ilişkilerine son verdikten sonra yeni bir ilişkiye başlamadıkları için barışmalarına ve nişanlanmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Middleton'ın ailesinin ayrıldıklarında çıkan haberlerden dolayı tedirgin olduğu biliniyor.

Yüzük olmadan barışmam!

Bir süre önce Kate Middleton'dan ayrılan Prens William, genç kadının kalbini yeniden kazanmak için çok çabalıyor. Barışmak için uğraşan genç prense, Middleton'ın yanıtı oldukça sert: Yüzük olmadan asla!..
5yıllık ilişkilerini sürpriz bir şekilde noktalandırdıktan sonra; ayrılığa dayanamayan ve yeniden görüşmeye başlayan Prens William ve Kate Middleton'ın arası giderek ısınıyor.

Özel anlar
Middleton'dan ayrıldıktan sonra çok mutsuz olduğu söylenen Prens William, ayrılarak kalbini kırdığı genç kadının kendini affetmesi için elinden geleni yapıyor. Hemen hemen her gece Middleton'ın evine araba yollayan Prens, onu aldırıp kendi yanına getirtiyor. Birlikte sık sık romantik akşam yemekleri yiyen çift, şimdilik barıştıklarına dair resmi bir açıklama yapmasa da aralarının giderek düzeldiği söyleniyor. Prens William'la ilişkisine geçmişe oranla daha temkinli yaklaşan Kate Middleton ise Prens'le yeniden barışmak için 'yüzük' şartını öne sürüyor. Prens William'a yakın kaynaklar, genç prensin yaz bittikten sonra Kate Middleton ile nişanlanacağını iddia ediyor. Çiftin ilişkisine en çok desteği Prens Charles'ın eşi, Prens William'ın da üvey annesi olan Camilla Parker veriyor.
Haberin fotoğrafları