kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bankadaki parası için ailesini yaktılar

DIŞ HABERLER
ABD'de, ünlü bir doktorun evine giren iki saldırgan, önce doktoru bankaya götürerek hesaptaki parasını çektirdi, ardından da evde rehin aldığı eşini ve iki kızını diri diri yaktı..
Amerika'da önceki sabah macera filmlerini aratmayan bir soygun ve kundaklama olayı yaşandı. Connecticut eyaletine bağlı Cheshire kasabasının saygın doktorlarından William Petit Jr. gece yarısı saat üçte evinde duyduğu garip seslerle irkildi. Gözünü açtığında ise başına silah dayamış iki saldırganla karşılaştı. İki saldırgan sabah saat 03.00'ten 09.00'a kadar ev halkına işkence etti. Ardından da bir saldırgan doktor babayı yanına alarak, banka hesabının bulunduğu Bank of America'nın kasabadaki şubesine doğru yola çıktı. Doktorun iki kızı ve eşinin bulunduğu evi ateşe veren diğer saldırgan ise, suç ortağıyla buluşacağı noktaya gitmek üzere evden ayrıldı.

BANKACILAR ŞÜPHELENDİ
Diyabet uzmanı doktor bankaya geldiğinde, hareketlerinden şüphelenen görevliler polise haber verdi. Kısa bir süre sonra da yolda tekrar buluşan iki saldırgan ve polis arasında nefes kesen bir kovalamaca başladı. Polis kısa süre geçmeden aracı köşeye sıkıştırmayı başardı. Saldırganlar ise kendilerini takip eden araçlardan birine de çarparak ağır hasar verdi. William Petit olaydan yaralı olarak kurtuldu. Ancak evdeki eşi Jeniffer Hawke ve kızları Hayley ile Michela onun kadar şanslı değildi. Anne ve kızların cansız bedenleri itfaiye tarafından evde bulundu. Komşuları, ailenin hiçbir düşmanı olmadığını ve sevgi içinde yaşadıklarını söyledi. Polis tarafından yapılan açıklamada soyguncuların Steven Hayes (44) ve Joshua Komisarjevsky (26) olduğu belirtildi.