kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Etiler'i 'Neron' gibi yakacaktı

Mustafa KAYA MERKEZ
Yarı çıplak halde Akmerkez'in arkasındaki yeşil alanda dolaşan madde bağımlısı, etrafı tinerle ateşe verdi. Çıkan yangın evlere sıçramadan güçlükle söndürüldü..
Etiler'de ünlü alışveriş merkezi Akmerkez'in arka kısmındaki yeşil alan, kimliği belirsiz madde bağımlısı bir kişinin tiner döküp ateşe vermesi sonucu yandı. Yangın çevrede bulunan vatandaşlar ve itfaiye tarafından çevredeki yerleşim yerlerine zarar vermeden güçlükle söndürüldü. Önceki gün saat 12.30 sıralarında Etiler'de meydana gelen olay vatandaşların iddialarına göre şöyle gelişti: Akmerkez'in arka tarafındaki yeşil alanda barınan madde bağımlısı bir kişi, yarı çıplak halde alanda dolaşırken elindeki şişede bulunan tineri yerlere dökmeye başladı. Daha sonra da kibriti çakıp, otları tutuşturdu.

ATEŞE VERİP ORTADAN KAYBOLDU
Kısa süre içinde yayılan alevler yeşil alandaki ağaçları da sardı. Yangının evleri tehdit etmesi üzerine vatandaşlar alevleri söndürmeye çalıştı, itfaiye ekiplerine haber verildi. Vatandaşların ve itfaiyenin yaklaşık 20 dakika süren çalışmasıyla yangın çevreye yayılmadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, yangını çıkardığı iddia edilen madde bağımlısı kişiyi her yerde aradı. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen bu kişinin izine rastlanılmadı. Olaya tanık olanlar "Yarı çıplak olarak ortalıkta koşuşturan adam bir anda tineri döküp, ateşledi. Biz ne olduğunu anlayamadan da alevler büyüdü" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları