kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aşklarıyla ilgili hep kaçamak cevaplar veren ve yan yana fotoğraf çektirmeyen Cem Yılmaz ile Cansu Dere uzun süre sonra ilk kez birlikte görüntülendi.

Bırakalım mı Cem ağabey?

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Sevgilisi Cansu Dere ile Suada'da balık yiyen Cem Yılmaz'ı taksi beklerken gören hayranları, ünlü komedyeni evine bırakmak için sıraya girdi: Biz bırakalım mı Cem ağabey?..
Flaşlardan tedirgin oldu!
İki yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan Cem Yılmaz ile Cansu Dere önceki gece baş başa yemek yedi. Suada'da, Arşipel isimli balık restoranındaki romantik yemeğin ardından tekneyle kıyıya dönen ikili, gazetecilere yakalandı. Yılmaz ve Dere patlayan flaşlar yüzünden biraz tedirgin oldu. Bu sırada yoldan geçen araçlardaki hayranları, "Bırakalım mı Cem ağabey?" diyerek ünlü komedyeni eve bırakmayı teklif etti.

Kime oy vereceğini söylemedi
Cem Yılmaz, kendisine laf atan hayranlarına hiç cevap vermedi. Uzun sakalları, dev çantası ve spor kıyafetiyle dikkat çeken Yılmaz, gazetecilerin "Hangi partiye oy vereceksiniz?" sorusunu "Böyle şeyler söylenmez!" diye yanıtladı. Sürekli sakallarıyla oynayan Cem Yılmaz ile sevgilisi Cansu Dere daha sonra bir taksiye binerek mekandan ayrıldı.