kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber turu

Esenboğa'da bomba paniği
Esenboğa Havaalanı'nda bomba paniği yaşandı. İç hatlar yolcu çıkışı kapısı önünde bulunan taksi durağının önündeki şüpheli paket Esenboğa'da trafiği bir saat aksattı. Bomba uzmanlarının çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra fünye ile patlattığı şüpheli paketten "bulgur" çıktığı belirtildi. Bu arada turistlerin ve Türk yolcuların patlama anını korkuyla izledikleri görüldü.

İtalyan vekillerden KKTC'ye destek
KKTC'nin davetlisi olarak 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramının 33. yılı kutlamalarına katılan İtalya Parlamentosu üyesi ve eski AP milletvekili Maurizio Turko ile Transnational Radikal Parti Genel Konseyi üyesi Marko Pedruka, KKTC vatandaşlığına başvurdu. Vekiller "AB'nin, Adadaki taraflardan sadece birinin görüşlerini desteklediği için Kıbrıslı Türklere verdiği sözleri tutmamasına tepki ve Radikal Partinin sadece sözlerle dayanışma içinde olmadığını göstermek için'' başvuruda bulunduklarını söyledi.

Seçim aracı gerilim hattına çarptı
Bağımsız milletvekili adayı ve DYP-SHP koalisyonunun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mustafa Kul'un seçim otobüsü Erzincan'da yüksek gerilim hattına çarptı. Erzincan'ın Mertekli köyü yolunda meydana gelen kazada yaralanan 11 kişi özel araç ve ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralananların arasında bağımsız aday Kul'un kızları Banu (23) ve Burcu Kul (26)'un da bulunduğu belirtildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.