kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kurusıkıyla banka soydular

Enis YILDIRIM ANKARA
Başkentte kar maskeli, kurusıkı tabancalı üç soyguncu, kasadan 62 bin YTL ile 39 bin YTL'lik dövizi alıp kaçtı. Soyguncular plaka değiştirirken yakalandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kurusıkıyla banka soydular
Ankara dün film sahnelerini andıran bir banka soygununa sahne oldu. Etlik'teki Yapı Kredi Bankası şubesine giren soyguncular, banka görevlisi kadını saçından sürükleyerek götürdükleri kasayı soydu, kurusıkı tabancayla havaya bir el ateş etti. Keçiören ilçesi Etlik semti Giresun Caddesi'nde bulunan Yapı Kredi Bankası'na 06 AY 2930 plakalı araçla gelen üç soyguncudan Hasan D. (36) ve Murat C. (27) kar maskesiyle araçtan inerek bankaya girdiler. Ellerinde kurusıkı tabanca bulunan soyguncular "Bu bir soygundur" diyerek bağırdı ve bir el havaya ateş etti.

ARAÇLA KAÇTILAR
Bankada büyük bir şok yaşanırken, soyguncalar şube personelinin ve müşterilerin yere yatmalarını istedi, banka görevlisi bir kadını saçından sürükleyerek kasaya kadar götürdü. Paraları yanlarına getirdikleri iki çöp poşetine doldurulmasını isteyen soyguncular, "Sakın olduğunuz yerden kalkmayın'' diyerek bankadan ayrıldı. 62 bin YTL, 14 bin ABD doları ve 12 bin Euro'yu aldığı belirlenen zanlılar, Bilal Y. (30) yönetimindeki araçla olay yerinden uzaklaştı. Üç soyguncu, Selçuk Caddesi'nde durarak araçlarına 06 ZMM 94 plakayı takmak istedi. Soygunu haber alan Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü ve Keçiören İlçe Müdürlüğü ekipleri ise bu sırada bölgede araştırma başlatmıştı. Devriye ekipleri Selçuk Caddesi'nde beyaz renkli bir aracın başında üç kişi fark etti. Şahısların kaçmak istemesi üzerine polis ekipleri aracı lastiklerine ateş ederek durdurdu.
Haberin fotoğrafları