kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Lionel Richie'ye vurulduk!

Bu yaz İstanbul'da konserlere doyamıyoruz sayın seyirciler. Son bombayı da İstanbul Arena'da Lionel Richie patlattı. Açık söyleyeyim, nostalji sever biri değilim. Lionel Richie biletim evde masanın üstünde bana bakıyor, canım hiç kalabalığa karışmak istemiyordu. Hani vardır ya insanın insan görmek istemediği, koltuğa gömülüp, dizilerden dizi beğenerek geçirdiği, telefon çalınca sinirlendiği günler...

SAHNESİ BÜYÜLÜ
Kendimden ummazdım ama konsere yarım saat kala karar verip gittim Arena'ya. Biraz takılacağım, sıkılırsam çıkacağım. Planım bu! Ta ki Lionel sahneye çıkana kadar. Abartıyorsam yukarıda yaptığım 'Secret'ım bozulsun, ki ben böyle büyülü sahnesi olan birini görmedim. Daha ikinci şarkıdan 4 bin kişiyi avucunun içine aldı.

ŞEKER BİR AĞIR ABİ
Üçüncü şarkıda herkes ayakta dans ediyordu (Buna Hıncalım da dahil). Tipi ağır abi, kendisi dünya şekeri bir adam Richie. Herkesin gözünün içine bakıp, 80'lerden, 90'lardan, Commodores'tan hitlerini söyledi. 'Penny Lover', 'Stuck On You', 'Balerina Girl', 'Easy ve tabii ki 'Hello'! Biz Lionel'a aşık olduk da, merak ettiğim konserlerde neden hiç yerli şarkıcıları göremiyorum. Rock konserlerine gelen Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi Harun, Manga Ferman dışında... Lionel Richie'yi izleyip kendilerine bir şey katsalardı fena mı olurdu yani?