kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Al sana 'Secret'!

Kitapçıda, markette, plajda... Herkesin elinde bu aralar hangi kitap var? 'Secret' tabii ki! İster inan, ister inanma sakın 'Secret'sız kalma durumu kol geziyor yani. Neydi 'Secret'? Özetle; iste, dile, hayal et, hayalin gerçekleşmiş gibi davran ve elde et! Bir çeşit 'İyi düşün, iyi olsun' modeli. Sevgilin mi yok, yap ortaya karışık yanar döner bir 'Secret'! Hayal et şöyle yakışıklı birini, sonra sevgilin varmış gibi davran. 'Secret'a göre üç vakte kadar sevgilin yanında. Yersen, afiyet olsun! Biz de üzerinize afiyet salı gecesi dört kız 'Secret' yaptık. (Bu kadar delirdiğimize inanamıyorum) Nasıl mı? Şöyle...

BU DA BİZİM VEDA
Dört kız, dördü de evlenmemiş kız olarak Cahide'ye gitmiş, eğleniyoruz. Tabii 'bekarlığa veda' partilerinden gözümüzü alabilirsek. Kafasına duvak takan, kız arkadaşlarını toplayan bekarlığa veda ediyor. (Görürüm ben sizi birkaç seneye...) Arkadaşım 'No 1' dedi ki: Ayşe, ben artık düğünlerde altın takmaktan bıktım." Arkadaşım 'No 2': "Ben de adımı gelinin ayakkabısının altına yazdırmaktan bıktım" dedi. Arkadaşım 'No 3' ekledi: Bir kişi daha 'Darısı başına' derse, kafa atacağım." E ben de bekarlığa veda partisi düzenlemekten bıktım! Dedim Buldum kızlar! Hiç bozmayın! Biz de bekarlığa veda edelim de görsünler." Kızlarda cevap, "Ama biz evlenmiyoruz kiii..." "Hadi ya! Kafayı çalıştırın kızım 'Secret' yapıyoruz işte!"

'YA TUTARSA' DEDİK!
Hemen yetkililere haber saldık, dördümüzün de bekarlığa veda ettiğini bildirdik. Koştuk kulise. Taktılar hepimize kırmızı, mavi, pembe duvakları, kabarık etekleri... (Bu sıcakta gelinler kurdeşen dökmüyor mu? Evlenmemek için bir sebep daha!) Verdiler elimize kınaları, çıkarttılar sahneye... Şarkı başlasın... Emel'den 'Evlenilecek kızlar var, eğlenilecek kızlar var'... Arkadaşım yüzünü gizlerken bağırıyor, "Benim de panik atağım var!" Evliliği bilmem ama bekarlığa veda faslı çok eğlenceliymiş ey okur! Şu 'Secret'ın bir işe yarayacağı yok, bari eğlendirsin değil mi ama... Peki, ya tutarsa?