kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Öykü Serter

Halk ne diyor?

Kimse satın almak istemese Pitbull satılır mı!..
Evinin bahçesinde komşusunun Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğrayan Öykü Serter, yaşadığı dehşet dolu dakikaları anlattı: Sahibi köpeğini ısırıp bastırarak durdurdu. Bu köpekler hava atmak amacıyla beslenmemeli.

AJDA TOLAN: Bu köpekleri besleyenleri komşuları niye şikayet etmiyor ki! Resmen vahşet! Bu köpekleri besleyenler ceza almalı! En azından köpeğin ağzına maske takmalıydı.

ARDA SARI: Pitbull'ların yaşaması bana göre iyi değil. Belli bir süre sonra bu köpekler sahibini bile parçalayabiliyor. Ya hiç dışarı çıkarılmamalı ya da hiç beslenmemeli...

OZAN TOKCAN: Pitbull'lar dünyanın pek çok yerinde yasaklı! Bu yasağın Türkiye'de de uygulanması gerekiyor. Çok tehlikeli! Bu hayvanın caddelerde tasmasız gezdirildiğini görüyoruz.

BURAK KALE: Her köpek sahibinin eğitimi doğrultusunda hareket eder. Bu köpek yasaklanmalı şu köpek yasaklanmamalı gibi düşünceler bana saçma geliyor.

HÜSEYİN ÖLMEZ: Kesinlikle yetiştirme ile alakalı... Hayvanı döverek yetiştirmeye çalışıyorlar. Bu hayvanlar kendilerine yapılanları asla unutmazlar. Köpek, Öykü Hanım'ın yürüyüşünü veya herhangi bir hareketini, daha önce kendisini döven birine benzetmiş olabilir...

GÜLŞAH BAL: Arztalep meselesi. Bu köpeklerin satılması da beslenmesi de yasak. Ama bazı insanlar ilgi gösterdiği için satışı gizli de olsa yapılıyor. Kimse satın almak istemezse satarlar mı!

SİMİN SUYOLCU: Bu zavallı köpeklerin adını kirletenler, sahipleri. Bir hayvanı nasıl isterseniz öyle yetiştirebilirsiniz. Bu saldırıların hiçbiri köpeklerin suçu değil!