kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Serdar'ı hayatında başka bir kadın olsa da severim

BÜLENT İPEK
11 yıl önce evlenerek Bodrum'da yaşamaya başlayan eski mankenler Merve İldeniz ile Serdar Önal'ın resmen boşandığı ortaya çıktı. Geçen yıl eşi Serdar Önal'a tek böbreğini veren İldeniz: Gerçek sevgi karşındakinin isteklerini desteklemektir. Birbirimizi olduğu gibi kabul ettik. Serdar'ı hayatında başka bir kadın olsa da severim..
Bir dönemin en beğenilen mankenlerinden Merve İldeniz'in 11 yıl önce evlenip Bodrum'a yerleştiği manken, fotoğrafçı ve doktor olan eşi Serdar Önal'la boşandığı ortaya çıktı. İldeniz, evlerini ayırdıkları ve sonbaharda boşanacakları iddiaları gün yüzüne çıkınca ilginç açıklamalarda bulundu: "Biz zaten boşanmıştık. Ama zamanını söyleyemem. Geçen yıl Serdar'ın sağlık problemi vardı. Daha yeni. Ancak bugünden daha eski..." Daha önce eşinin bir başka kadınla ilişkiye girebileceğini belirterek farklı bir tartışma başlatan Merve İldeniz, şimdi kızı Leyla ile Bodrum'da yaşıyor; İstanbul'da yaşayan Önal ise Leyla'yı görmek için zaman zaman Bodrum'daki çiftliğe gidiyor. Merve İldeniz, Serdar Önal ile yaşadıklarını GÜNAYDIN'a anlattı...

* İnsanların ilişkilerinde kendi başlarına da kalması gerekebilir. Birileriyle kırıştırıp iki kişiden bir kişi çıkarmaya çalışması gerekmez. İnsanlar kendi kişiliklerinde kalabilir. Kendi başınalıklarını yok etmeden yanındakiyle bir arada olabilmenin yoludur bu. Başkalarının belirlediği şekillere uymak zorunda değilsinizdir. Biz zaten uymuyorduk.

* Bizim aramızda kavga etmeler, birbirini tanımamalar, ayrılmalar yok. Birbirimizin planlarına karışıyoruz, birbirimizi destekliyoruz. O işleri nedeniyle İstanbul'da yaşıyor. Geldiği zaman bizde kalıyor. Bodrum onun hayatında bizim kadar asal bir yer tutmuyor. Bizim için geliyor. Planlarının arasında, bir tekne alıp, yüzer eve çevirme hayali var. Biz de gelip gidebiliriz ona. Onun kendiyle ilgili tüm planlarına destek veririm.

* Serdar'ı hayatında başka bir kadın olsa da sevmeye devam ederim. İnsan çok sevdiği çocuğunu karşılıksız sever ya, neden bunu çocuğundan başka bir varlığa da veremesin ki? 'Ben seviyorum benden başkasıyla olamaz' diyemezsin. Bu senin isteğin olabilir ama karşındakini buna mecbur edemezsin. Ben düşünceyle gerçeklik yarattığımıza inanıp ona göre yaşıyorum. Serdar daha ayakları yerde yaşıyor.

BAŞKASIYLA OLSA DA SEVERİM

* Biz evliliğimizi resmi olarak daha önce bitirdik. Ortada çocuk olmasa çok daha rahat konuşurum ama şimdi bunun ne zaman olduğunu anlatmanın önemi yok. Ama geçen yıl boşanmadık. Geçen yıl sağlık sorunları vardı Serdar'ın. Bugünden daha eski bir zaman diyebilirim. Bunun öğrenilmesinde de mahsur yok. Yarın öbür gün onun ya da benim yanımda biri görülse, daha büyük yanlış anlaşılmaya yol açar. Biz zaten evli değiliz. Ama birbirimizi hayatımızdan çıkarmış da değiliz. Olduğumuz şekliyle birbirimizi tam kabul etmiş durumdayız. Yıllardır anlatmaya çalışıyorum. Sevginin kendisi başka birinin yaptığı bir şeyle ilgili değildir. Karşılıklı sevmek değildir esas olan!