kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mankenler mezuniyet defilesinde içini döktü!

Mustafa DERYAHAN
Beykent Üniversitesi'nin önceki akşam My Showland Gösteri Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet gecesi, öğrencilerin koleksiyonlarının sergilendiği bir defileye ev sahipliği yaptı. Tuğba Özay, Şenay Akay, Doğa Bekleriz, Ece Gürsel, Eva Maya ve Esra Eron'un podyuma çıktığı defilenin sonunda, Tuğba Özay öğrencileri tebrik etti: "Genç kızlarımızı kutluyorum. Türk modası bu kıyafetleri hazırlayan yetenekli kızlarımızla güçlenecek!"

BU YIL DOĞA YILI
Defilede görev alan Doğa Bekleriz ise sonunda aradığı aşkı bulduğunu söyledi: "Geçmişteki ilişkilerimde çok üzüldüm. Ama aradığım aşkı buldum. 11 yıldır tatil yapmıyordum. Bu yıl gelen iş tekliflerini bile geri çevirerek sevgilimle Çeşme'de günümü gün ediyorum. Para her zaman kazanılır. Ama Fatih Bey gibi gibi biri asla bulunmaz. Bu yazı 'Doğa yılı' ilan ettim. Günlerimi yeni sevgilimle geçiriyorum. Tek hayalim onunla evlenmek. Söz kestik."

ECE'YE YASAK GELDİ
Gecenin dikkat çeken isimlerinden Ece Gürsel ise ajansından yasaklı olduğunu açıkladı: "Gaziantepsporlu bir futbolcu ile yaşadığım ilişki bitti. Ajansımla sözleşme imzaladık bana 5 yıl aşkı yasakladı. Yaşadığım ilişkiler basına sızarsa 30 bin dolar tazminat ödeyeceğim." n
Haberin fotoğrafları