kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Richie; 16-18 yaşındaki kızların kendisi gibi ünlüleri örnek aldığını, bu yüzden bundan sonra çok dikkatli davranması gerektiğini söylüyor.

ABD'de herkes kiloya takmış!

Şu sıralar alkollü araç kullandığı için hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Nicole Richie, Nylon dergisine içini döktü. Kilosuyla başı dertte olan Richie, bu konuda Amerikalılar'ı suçladı ve ekledi: Herkes kilo takıntılı!..
Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Joel Madden'den bebek beklediği iddialarıyla gündemde olan Nicole Richie, bu iddialarla ilgili sessizliğini korusa da; kendisiyle ilgili merak edilenleri NYLON dergisine anlattı. Paris Hilton gibi alkollü araç kullandığı için hapis cezasıyla yüz yüze kalan Richie, 16 Ağustos'ta mahkemeye çıkacak. İşte US Weekly dergisinin derlediği Richie'nin samimi itirafları:

* Küçüklüğümden beri çevremdeki herkesin kilolarıyla takıntılı olduğunu gördüm. Amerika'da herkes zayıf olmak için uğraşıyor.

* Gazetelerde bazı günler "Hiçbir şey yemeden yaşıyo" diye haberler çıkıyor, bunların hepsi asılsız.

FAZLA İLGİDEN BIKTI
* Şu anda 43 kiloyum ve giderek daha da kilo almaya çalışıyorum.

* 2003 yılında uyuşturucu içtiğim için tutuklandım. Başta esrar kullanmaya başladım, ardından haplar geldi.

* Hiçbir zaman niye ünlü olduğumu anlamadım. Sanırım Lionel Richie gibi ünlü bir babanın kızı olduğum için yaptıklarım bu kadar dikkat çekiyor. Ama yine de gazetecilerin bu ilgisini anlamam mümkün değil.

* Bana hep "Bir mesleği bile yok" diyorlar. Benim de herkes gibi işim var.

* Ailem beni çok özgür bıraktı, geçmişte yaptığım hataların hepsini buna bağlıyorum.
Haberin fotoğrafları