kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Sanırım biraz hastayım

Benimle bir yerlerde kahve içseniz çok aklı başında biri olduğumu düşünebilirsiniz. Hele bir aşk acınız varsa, size güzel güzel akıllar verebilirim. Hayatın değerinden, aşkın öneminden bahsederim. Yer yer gözlerim bile dolar konuşurken, sarılıp ağlayabiliriz bile beraberce.... Size, kendi hayatımda kişisel iradesizliğimden kaynaklanan nedenlerle asla uygulayamadığım yöntemleri öneririm. Beni o kadar ciddiye alırsınız ki, masadan kalktığınızda kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Ben de kendimi bir aşk doktoru, hayat eksperi, dengeli insan, muhteşem kalem olarak hissedebilirim.

YANIMDAKİ ÇOCUK KAÇIP GİTTİ
Ama dostlarım ben hiç normal değilim! Hatta biraz hasta bile sayılabilirim. Benimle sokağa çıkarsanız, kendimi sıra dışı bir otomobil gördüğümdeki hallerimle ele veririm önce... Küçük popolu bir adama bakar gibi, bir otomobili arkadan izleyebilirim. Hatta bir otomobili gözlerimle bile soyabilirim. Bir de eğer sinemada bir bilimkurgu filmi izlerseniz benden soğuyabilirsiniz. Mesela; geçen hafta Kanyon'daki Mars Sineması'nda cuma günü ilk seansta 'Transformers' filmini, yanımdaki koltukta izleme şanssızlığı yaşayan genç adam benden nefret etti. Otomobiller robotlara dönüştükçe ve bunu yaparken 'Hırrr', 'Gürrr' sesleri çıkardıkça zevkten öldüm. Hatta sevinç çığlıkları attım. Dedim ya, hastayım işte biraz. Çocuk, ikinci yarıda beş sıra ileri oturmak zorunda kaldı.

'TRANSFORMERS'I İZLEYİN!

Ama siz, evet bilimkurgu filmlerini seven siz; anladınız mesajı. Hafta sonu 'Transformers'ı izliyorsunuz. Eğer bir de sevinç çığlıkları atarsanız, benimle bağlantıya geçmenizde bir sakınca görmüyorum. Otomobil manyağı not: Belli ki filme, OPEL'in de sahibi olan GMC sponsor olmuş. Lakin film uzun metrajlı bir Camaro reklamı gibi. Hızını alamayan sponsorlar, filmde iki Alman otomobilini, otomobil robotlara parçalatmış. Önce bir BMW 745'i parçalıyorlar, sonra eski kasa bir S Klas Mercedes'i. Hem de otomobillerin ne olduğunu anlamamızı sağladıktan sonra. Bu noktada hayli komik oldular...