kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mahir Erdoğan Esra Karademir Haberi alan genç kızın babası Mehmet Karademir, sinir krizleri geçirdi.

Sevgilisini öldürdü sonra intihar etti

Bahçelievler'de 27 yaşındaki genç, işsiz olduğu için evlenemediği altı yıllık kız arkadaşını silahla vurduktan sonra yaşamına son verdi..
Evlilik hayali cinnetle son buldu... İstanbul Özel Bahçelievler Değişim Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çocuk gelişimi öğretmeni 24 yaşındaki Esra Karademir, dün sabah 6 yıldır görüştüğü erkek arkadaşı Mahir Erdoğan (27) ile işyeri yakınındaki parkta buluştu. Görgü tanıklarının ifadesine göre kısa bir sohbetin ardından bir anda belindeki silahı çeken Erdoğan, kız arkadaşı Karademir'e ateş etmeye başladı.

4 MEKTUP BIRAKTI
Açılan ateş sonucu yanağından ve kalbinden vurulan Karademir ağır yaralanırken, çılgın sevgili hızla olay yerinden kaçtı. Özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırılan Karademir müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sevgilisini vurduktan sonra kaçan Erdoğan ise olay yerinden bir sokak ileride başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Erdoğan'ın teyzesine 4 mektup bıraktığı öğrenildi. Savcılığın el koyduğu mektupların, ailesinin yanı sıra sevgilisinin ailesine, savcılığa ve bir araç plakasının sahibine verilmek üzere yazıldığı belirlendi. Erdoğan'ın mektuplarda "Esra ile 6 yıldır birbirimizi deliler gibi seviyorduk, bunlara rağmen ailesi evlenmemize karşı çıktı. Beni işsiz olduğum için aşağıladılar. Geride boşa geçen bir 6 yıl kaldı. Evlenseydik bu 6 yılda çocuklarımız olacaktı" diye yazdığı ifade edildi.