kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Milas yandı tatile devam

Alp ARBAK - Sadi NERGİZDAL / ALANYA
Bodrum'da önceki gün çıkan ve 250 hektar ormanlık alanı kül eden yangının ardından Antalya'nın Alanya ilçesinde de orman yangını çıktı. Yangında 100 hektar orman kül oldu..
Muğla'nın Bodrum ilçesinde önceki gün çıkan ve 250 hektar ormanlık alanın kül olduğu yangının ardından Antalya'nın Alanya ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Önceki gece çıkan ve yerleşim alanlarına da sıçrayan yangın sabaha karşı havadan müdahaleyle kontrol altına alınabildi. 100 hektarı ormanlık alan olmak üzere 150 hektarlık alanı kül eden yangının, şiddetli rüzgâr nedeniyle kopan elektrik tellerinden kaynaklandığı belirtildi. Yangında bazı evler yanarken, üç köy boşaltıldı. Mağdurlar, Demirtaş beldesindeki Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'na yerleştirildi. Dün öğle saatlerinde Alanya'da Dim Vadisi'ne yakın bölgede çıkan yangın ise kontrol altına alınırken, durumu şüpheli görülen bir kişi de gözaltına alındı.

ÜRKÜTÜCÜ MANZARA
Öte yandan soğutma çalışmalarının sürdüğü Bodrum-Milas arasındaki Kuyucak Koyu'nda geriye ürkütücü bir manzara kalırken, Milas'ta turistler alevlerin dibine kadar yaklaştığı sahile geri döndüler.