kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Erkek soyunduğunda sahnede olan kendisi değil, cinsel organıdır! İşte bu noktada hayat durur ve sadece iki kıstas ön plana çıkar: Büyük ya da küçük! Oysa kadında döllenmenin olabilmesi için 10 santim ve üzerinde bir penis boyu yeterlidir. O yüzden size tavsiyem; boyu kafanıza takmayın ve kendinizle barışık olun!..
Estetik yaptırıp cinsel organımı büyüttüreyim mi?
Ben 41 yaşındayım, penisim sadece 10 santim ve ince. Karşı tarafı uyarmadığı gibi tatmin de etmediğini düşünüyorum. İlişkilerim bu nedenle hep kısa sürüyor. Kadınlar hep bir bahane bulup beni terk ediyor. Sizce estetik yaptırmalı mıyım? R.K./Marmaris

Erkek egemen toplumun en aşılmaz tabularından birisi penis boyu tabusudur. Toplumsal ve ahlaki değerlerin ya da kuralların yerleşmesinde önemli yer tutan penis boyu tabusu; erkek, erkeklik ve güçlü adam kavramlarıyla özdeşleşmiştir. Yine insanlık bu tabunun ve fetişe dönüşen organın penceresinden olaylara bakma alışkanlığına kapılmıştır. Çünkü erkek soyunduğunda sahnede olan kendisi değil, penistir! Erkek, bedenine ister önden, ister profilden baksın; gözü sadece bir noktada odaklanır ve başrol oyuncusunun kaprisi de çoktur! İşte bu noktada hayat durur ve sadece iki kıstas ön plana çıkar: Büyük ya da küçük! İşte bütün meselemiz budur.

HER ERKEĞİN MERAK ETTİĞİ SORU

'Penisim normalden küçük mü?' sorusu; dünyada olduğu gibi ülkemizde de erkeklerin içini kemiren en can alıcı ve kahredici sorulardan biridir. Penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Kadında döllenmenin olabilmesi için 10 santim ve üzerinde bir penis boyu gerekmektedir. Erkekte penis boyu ortalama 14 santim olmakla beraber 10-18 santim arası penisler normal boyutlarda kabul edilebilir. Sizin penisiniz de normal sınırlarda, yani penis estetiğine gerek yok. Boyunu kafanıza takmayın ve kendinizle barışık olun. Bu değişim cinsellikten aldığınız hazzı ve kendinize güven duygusunu artıracaktır.