kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sahnesi önce yanacak sonra kar altında kalacak

ESİN ÖVET
Serdar Ortaç'ın geçen hafta ertelediği konseri 21 Temmuz akşamı Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek. Muhteşem bir şovla hayranlarının karşısına çıkacak olan sanatçının konseri sırasında sahne bazen alev alev yanacak. Bazen de lapa lapa kar yağacak..
Serdar Ortaç 21 Temmuz akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena Yaz Geceleri kapsamında hayranlarıyla buluşacak. Yılın en çok söz edilen konserini vermek istediğini belirten yakışıklı şarkıcı, bugünlerde harıl harıl sahnede yapacağı şovun hazırlıklarıyla ilgileniyor. Ünlü şarkıcının konseri için Kuruçeşme Arena'da tam 35 bin tonluk malzeme kullanılarak özel bir sahne hazırlandı. Ayrıca 300 bin watt gücünde özel bir ışık sistemi de oluşturuldu.

SHAKIRA'YA FARK ATTI
Ortaç, geçtiğimiz hafta mekanda verdiği konser için yalnızca 25 tonluk malzeme kullanılan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'ya da fark attı. Serdar Ortaç'a kalabalık bir dansçı grubunun eşlik edeceği konser, payroteknik sahne patlamaları ve lazer şovlarıyla süslü olacak. Konser sırasında sahne bazen alev alev yanacak, bazen tıpkı ünlü şarkıcının o meşhur şarkısındaki gibi sahneye yaz günü kar yağacak. Geniş bir repertuvarla hayranlarının karşısına çıkacak olan Ortaç, meyhane şarkıları söylerken sahneden çilingir sofrası geçecek. Azeri bir uzunhava da seslendirecek olan ünlü şarkıcı, "Uzun zamandır bu konser için çalışıyoruz. Çok heyecanlıyım. Unutulmayacak bir konser olacak" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları