kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Rantın kirli elleri dün Bodrum ve Milas'ta ortaya çıktı. Sert rüzgar çıktığı anda bölgenin en yeşil alanı 4 yerden ateşe verildi. Çıkan yangında 140 hektar orman kül oldu. Sabotaj ihtimali kuvvetli.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Bodrum'da yanan yerlere ağaç dikilsin!
TUNÇ BİLGİLİ:
Derhal yasa çıkarılması gerekiyor. Buralara bir çivi bile çaktırılmamalı... Bu sayede yangın oranının ne kadar düştüğünü hep birlikte görürüz.

KORAY TAŞER: Yakanlar ya da yakılmasına neden olanlar birkaç ay içinde kendini belli eder. Kusuru olanları cezalandıran yasalarımız olmalı...

GÜRKAN ALTINTAŞ: Bir ağaç 50-60 yılda yetişiyor. Bu kişiler bizim geleceğimizi gözlerini kırpmadan yakıyor. Ağaç kesmek ve orman yakmanın cezası müebbet hapis olmalı! Küresel ısınmadan tek korunma yolumuz ağaçlar... Ağaçlar olursa hava temizlenir, yağmur yağar. SABAH gazetesine bu işin takipçisi olduğu için teşekkür ediyorum. Lütfen bir kampanya yapıp, yanan yerlere ağaç dikelim. Oraları betonla doldurmalarına izin vermeyelim.

AHMET TERECE: Yakılan yerlere inşaat yapılmasına izin verilmesin! Bu sayede, bana göre, gelecek yaz hiç orman yangını olmaz.