kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Brad Pitt’in, Jolie’nin baskılarına artık dayanamadığı söyleniyor.

Bundan sonra Shiloh'yu göremeyeceksin!

Brad Pitt'in annesi Jane Pitt'in ünlüaktörün eski eşi Jennifer Aniston'lasamimiyeti, Angelina Jolie'yi çılgınaçevirdi. Güzel yıldız kızı Shiloh'yuartık babaannesine göstermiyor!..
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ilişkisinin üzerinde son günlerde sürekli kara bulutlar dolaşıyor. Ayrıldıklarına dair çıkan dedikoduların henüz etkisi geçmemişken, şimdi de Jolie'nin kıskançlık yüzünden Shiloh'yu ve diğer çocuklarını babaannesine göstermemesi çiftin arasını iyice açtı.

PITT EVDEN GİTTİ
Jolie'nin, iki yılı aşkın süredir ünlü aktörle birlikte olmasına rağmen, Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'ı hala çok kıskandığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Brad Pitt'le birlikte Malibu'da yaşadıkları evlerinde bir parti düzenleyen Angelina Jolie, bu partiye Pitt'in annesi Jane Pitt ile babası William Pitt'i de davet etti. Güzel yıldızın bu nazik davetini kabul eden Pitt çifti, Malibu'ya gelip oğulları ve torunlarıyla birlikte vakit geçirdi. Ancak bir süre sonra Jane Pitt'in partiyi terk edip, Jennifer Aniston'ı Malibu'daki evinde ziyarete gitmesi, Angelina Jolie'yi çılgına çevirdi. Müstakbel kayınvalidesinin eski geliniyle hala görüşüyor olmasını bir türlü hazmedemeyen Jolie, Brad Pitt ile ciddi bir tartışma yaşadı. Çifte yakın bir kaynak, Jolie'nin ünlü aktöre şunları söylediğini dile getirdi: "Ailen ilişkimize destek olmuyor. Seni ve çocuklarımızı çok seviyorum ama artık bıktım. Annen bir daha çocuklarımızı, özellikle de Shiloh'u görmeyecek!" Bu sözler üzerine çok sinirlenen Brad Pitt, evi terk etti.
Haberin fotoğrafları