kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Doğumda ayrılan ikizler restoranda karşılaşınca!

Yeni Haber
Ekvator'da birbirlerinden haberi olmayan 15 yaşındaki ikiz kız kardeşler bir restoranda karşılaştı. ..
İlginç olay Ekvator'da 'mucizeler' anlamına gelen Milagros kentinde meydana geldi. Andrea Freire annesi ile birlikte öğle yemeği yemek üzere bir restorana girdi. Oturdukları masaya doğru ilerlerken hemen yan masada tıpkı kendisine benzeyen ikiz kardeşi Marielisa Romo'yı fark etti.

Benzerlik o kadar belirgindi ki, Andrea'nın annesi olayı soruşturmaya başladı. Fakat bu noktadan sonra ortaya çıkan gerçekler durumu biraz karıştırdı. İkiz bebekleri olduğundan haberi olmayan anne, doğum sırasında doktorun kızlarından birini çalarak kendi çocuğu gibi yetiştirdiğini iddia ederek diğer kızını geri alabilmek için velayet davası açtı.

Bir hastanenin doğum kliniğinde çalışan ve Marialisa'nın senelerdir babası bildiği doktor ise, annenin ikizlerden haberi olduğunu fakat genç ve bekâr bir anne olduğu için doğum sırasında bebeklerden birini alması için kendine yalvardığını iddia ediyor.

Marialisa ise bunca senedir babası bildiği doktorla yaşamak istediğini belirtti. Açılacak davanın kaderi ikizlerin hayatını belirleyecek. İkizler, seneler sonra ikiz kardeşleri olduğunu öğrenmekten çok sevinçli olduklarını belirttiler.

SABAH INTERNET