kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bıyıklar gitti, 'Kalpsiz Adam' geldi

Kesmez dediniz, kesti! Yeni filmi Yılmaz Erdoğan'ı bıyıklarından etti. Sonuç: Mükremin Abi'ye bye bye, Yılmaz Erdoğan'a hay hay! Çok beğendim! Madem geçen hafta sonunu Çeşme'de geçirdim; yediğim içtiğim benim olsun, gördüklerimi anlatayım. Önce bu hafta sonuna kadar Çeşme'de kalacak olan BKM Mutfak'ın Efendisi Yılmaz Erdoğan'dan haberlerim var. Kendisi bu aralar hem liseli aşıklar misali mutlu, hem de çalışkan. 'E hani karısı Belçim'le araları bozuktu?' Yoksa siz hala her okuduğunuza inanıyor musunuz? Gözlerimle gördüm, tahtalara vurdum ki çifte kumrular yanlarında halt etsin!

AŞK YARAMIŞ!
Aşk adamı değiştirir derlerdi de inanmazdım. Yılmaz Erdoğan karısının yanında en az beş yaş daha genç duruyor. Gözleri ışıl ışıl parlıyor. Peki bu dedikodular nereden çıkıyor? Bir yanda yeni evleri yapılıyor, bir yandan Belçim Erdoğan'ın İstanbul'da çekimleri var ve her yere beraber gidemiyorlar. Bütün mesele bu! Çift dediğin birbirine yapışacak, 'hafta sekiz gün dokuz', el ele kol kola gezecek (aklıma Ebru Şallı- Harun Tan çifti geldi ve şimdiden sıkıldım!) yoksa ayrılıkları ilan edilecek sanki. Benim kuaföre sevgilisini götüren eski sevgilim gibi. Ne kadar sıkıcı, ne kadar boğucu, ne kadar baskıcı ve meraktan uzak olurdu öylesi, düşünmek bile istemiyorum.

KİM İYİ, KİM KÖTÜ?
Şimdi mutluluk kısmı tamam! Gelelim harıl harıl çalışan Erdoğan'a. 13 yıl önce hazırlıklarına başladığı filmi 'Kalpsiz Adam'ın son senaryo çalışmalarını yapıyor. Çok heyecanlı çünkü bu onun ilk aşk filmi. Konusu sürpriz ama anlattığı kadarıyla aşk, aldatma ve suçluluk duygusuyla dolu bir film. Başrolü 'Oktay'la Yılmaz Erdoğan oynayacak. Kadroya bu hafta karar verilecek. Çekimlere ağustos sonu, eylül başı başlanacak. Kısmetse 'Kalpsiz Adam' şubat ayında da vizyona girecek. İstanbul ve Amasra'da çekilecek filmi izledikten sonra bize de 'gerçekten kim iyi adam, kim kötü adam' diye düşünmek düşecek. Yani yazarı-yönetmeni Yılmaz Abi öyle dedi!