kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bilyoner sitesinde yolsuzluk iddiası

Erhan ÖZTÜRK
Bilyoner, Genel Müdür Yardımcısı Melih Özdemir'in usulsüz işlemlerle şirketi 1.4 milyon YTL zarara uğrattığını ileri sürerek savcılığa başvurdu..
Türkiye'nin ilk elektronik şans oyunları platformunda yer alan Bilyoner İnteraktif Hizmetleri A.Ş., Genel Müdür Yardımcısı Melih Özdemir'in şirkette yaptığı usulsüz işlemler nedeniyle, 1 milyon 455 bin YTL şirketi zarara uğrattığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Özdemir'in 2007 Şubat ayı içersinde cumartesi ve pazar günleri şirkette çıkan nakit sıkıntılardan durumun fark edildiği ileri sürüldü. Genel Müdür Yardımcısı Özdemir'in şirkete ait bilyoner.com sitesinin kuruluşunda sistemin alt yapısını bildiğinden dolayı teknik operasyonlardan sorumlu olduğu TJK, İddaa ve Milli Piyango gibi oyunlarla hesabından aktardığı bir kısım gerçek paralarla çeşitli kuponlar oynamaya başladığı ve birikimlerini de kaybettiği ifade edildi. Bu durumdan kurtulmak ve kazanmak umuduyla sistemin altyapısını da bilmesinden dolayı ve farkedilmesi daha zor olur düşüncesiyle eşinin kardeşi olan diğer sanık Utkan Umut Koçtürk ile şirketi zarara uğratttığı belirtildi. Olayın fark edilmesi üzerine Genel Müdür Yardımcısı Melih Özdemir'in işine son verildi.

'CEBİME PARA GİRMEDİ'
Genel Müdür Yardımcısı Melih Özdemir SABAH'a konuştu. Boğaziçi mezunu olduğunu belirten Özdemir, kendisinin cebine girmiş bir kuruş paranın olmadığını söyledi. Özdemir şunları söyledi: "Spor Toto, Türkiye Jokey Kulübü ve Milli Piyango ile sözleşmeler yapılmış. Bilyoner A.Ş'nin avukatları şahsımla ilgili geçtiğimiz mart ayında savcılığa şikâyet dilekçesi vermiş. Kendileriyle bir araya gelerek anlaştık. Benim cebime girmiş bir para yok."