kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Zone Lounge, 565 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu.

Havalimanında oyun konsollu VIP lounge

SİNAN ÖZEDİNCİK
Garanti Bankası, kart sahiplerine, uçak yolculukları öncesinde bekleyebilmeleri için Atatürk Havalimanı'nda Zone Lounge'u açtı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Havalimanında oyun konsollu VIP lounge
Bankaların havalimanlarında açtığı VIP Lounge'lara bir yenisi daha eklendi. Garanti Bankası, kart sahiplerine, uçak yolculukları öncesinde keyif ve prestiji bir arada sunabilmek için Zone Lounge'u açtı. Atatürk Havalimanı'ndaki mekân, hem hayranlık uyandırıyor, hem de lüks detaylarıyla "Bu kadar da olmaz." dedirtiyor. Neden mi? Öncelikle bu kadar büyük bir lounge daha yok. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Bölümü'nde, tam 565 metrekarelik bir alana kurulu Zone. Ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu imzasını taşıyan mekânda, mobilyalar özel olarak seçilmiş, teknoloji ve sanat bir arada kullanılmış. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, mekânı açma kararlarını ve Zone'un detaylarını şöyle anlatıyor: "Yurtdışına seyahat eden müşterilerimiz için bu çok özel lounge ile hizmet vermeye başladık. Son derece geniş ve ferah bir mekân, sırf bu özelliği ile zaten başka bir benzeri bulunmuyor. Zone, yaklaşık bir yıllık bir çalışmanın sonucu."

KİŞİYE ÖZEL HİZMET
Uçağın kalkış saatini beklerken Zone'da yapılabileceklerin sonu yok. Şöyle ki burada bilardo masası bile mevcut. Hatta playStation'a da yer verilmiş. İsteyen müşteriler, playStation ile uzun bekleyişleri maceraya dönüştürebilir. Ayrıca kitaplığı, faks-telefon hizmetlerini içeren business center'ı bulunuyor. Açık büfe yemek servisinin olduğu Zone'da özel bir bar da var. Garanti Zone'un barı özel olarak ışıklandırılmış mermerlerden yapılmış. Barda tüm içkiler mevcut ve mekâna özel kokteyller yapılıyor. Ayrıca kişiye özel servis hizmeti var. Bu hizmet de servis elemanlarının müşteriyi tanımasını ve tercih ettikleri içki, yemek ve okudukları gazeteyi bilip ona göre hizmet vermelerini sağlıyor.
Haberin fotoğrafları