kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Magic Life Bodrum Imperial

22.06.2007
Mavi bayrak ödülüne sahip Bağla Koyu'ndaki doğal bir körfezde yer alan Magic Life Bodrum Imperial;rüya gibi bir tatil için sizleri bekliyor.

Tatil yapılabilecek mekanları görmek için tıklayınız


Bağla'nın doğal körfezinde yeralan Magic Life Bodrum Imperial'ın denizi Mavi Bayrak Ödülü'nü almaya hak kazanmış koylardan biri.Osmanlı mimarisini yansıtan taş ve kayalarla tasarlanan Magic Life Bodrum Imperial özel bir plaja sahip. Bodrum'a 28, Milas Havaalanı'na 53 kilometre mesafede (havaalanına bir saatte ulaşım) bulunuyor.

Kapasite 40 bin metrekarelik alana kurulu olan Magic Life Bodrum Imperial'da odaların yanındakulüp bölümü de bulunuyor. Kulüp kısmında bir ana bina ve 9 bungalov toplam 337 odaya sahip. 337 odanın içinde 4 kral dairesi,6 suit oda, 272 standart oda, 95 aile odasıyer alıyor. Standart odalarda en fazla 3yetişkin konaklayabilirken aile odaları birbirine bir kapı ile bağlı 2 odadan oluşuyor.

Genel Özellikler

Kulüp misafirleri yemeklerini Magico restoranının yanında İtalyan mutfağına sahip Milanese, Türk mutfağı olan Sofra,Brezilya-Latin Amerika mutfağı olan La Careta ve balık restoranı olan La Brise'de yeme olanağına sahip. Tipik bir Viyana kahvesi olan CafWien ve 24 saat açık olan Wunder Bar, Havuz Bar, Tropik Bar bölümü de olan Sahil Bar, Aqua Bar, Disko Bar ve CafTürk konuklara farklı lezzetler sunuyor.

Bütün bu imkânların yanında Magic Life Bodrum Imperial'da 24 saat yiyecek-içecekservisi var.Bütün odalarda klima, direkt hatlı telefon,uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa,balkon, küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Denize sıfır olankulübün sahilinde iskele ve su sporlarımerkezi var.

Diğer imkânlar

Hepsi aydınlatmalı ve sert zeminli 6 tenis kortunun yanında masa tenisi, basketbol,mini futbol, ok atma, plaj voleybolu, dart,zorluk dereceleri değişen rehberli dağ bisikleti turları, su basketbolu, su voleybolu, su polosu, rüzgâr sörfü, su kayağı, wakeboard, kano, havuzda dalmadersleri CMAS-dalış okulu (ücretli) sportif olanaklar arasında yer alıyor. İsteyen misafirler tenis, sörf ve ok atma dersleri alırken, bu sporlarda iyi olanlar turnuvalara da katılabiliyor. Kulüpte Nordic Walking, aerobik, aquarobik, stepaerobik, karın-bacak-kalça hareketleri,streching, Hip Hop, Taibo, açık hava jimnastiği konuklara sunulan diğer sportif etkinlikler.

Ayrıca SPA olarak kapalı havuz,sauna, hamam, masaj (ücretli), güzellik salonu (ücretli) ve dinlenme alanları da bulunuyor. Eğlence ve sporu birleştirmek isteyenler, kaydıraklı ve çocuklar için ayrı bir bölümü olan aktivite havuzunda bütün günlerini geçirebilirler. Magic Life Bodrum Imperial'da anfitiyatro, kapalı diskotek,internet cafXBOX oyun alanı, 2 konferans salonu, çocuklar için oyun sahası, mini futbol sahası, kuaför, Magic Shop ve dükkanlar diğer sosyal birimlerarasında bulunuyor.