kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Chavez'in elçileri İran'da âlem yaptı

Venezüellalı diplomatların, Tahran'daki büyükelçiliklerinde İranlı kızlarla seks partileri yaptığı öne sürüldü. İddiaya göre kızların en büyüğü 25 yaşında..
İLİŞKİLİ HABERLER
Chavez'in elçileri İran'da âlem yaptı
İran ile Venezüella hükümetleri, özellikle son birkaç yıldır ABD karşıtı politikaları savunarak "sıkı dostlar" oldular. İran lideri Mahmud Ahmedinecad ile Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez, her fırsatta birbirinin ülkelerini ziyaret ederek petrol, nükleer ve Irak gibi konularda görüş birliği yapıyor, anlaşmalar imzalıyorlar. Ancak Chavez'in "ikinci evi" olarak nitelenen İran, başkent Tahran'daki Venezüella Büyükelçiliği'nde yaşanan bir skandalla çalkalanıyor.

MUHAFAZAKÂRLAR PATLATTI
Ahmedinecad'ı son aylarda eleştiren muhafazakâr kesime ait Baztab adlı internet sitesinin haberine göre, Tahran'da görev yapan Venezüellalı elçilik diplomatları ve yetkilileri, binada İranlı kadınlarla seks partileri düzenliyor. Bir süre önce yeni göreve gelen Venezüellalı diplomatların, ilk işlerinin 25 yaş altındaki bazı İranlı kızları işe aldığı kaydedildi.

KIZLAR PAYLAŞILDI
Diplomatik işler ve çevirmenlik yapmaları üzere elçilikte çalışmaya başlayan kızlarla, binada geceleri partiler düzenlendiği belirtildi. Baztab'a göre alkolün sunulduğu eğlencelerde, İranlı kızlar giysilerini çıkarttı. Ardından da kızlar elçilik çalışanları arasında paylaşıldı. Diplomatların, İslami simgelerle de dalga geçtikleri öne sürüldü. Baztab'ın iddiasıyla ilgili olarak Caracas veya Tahran'dan herhangi bir açıklama gelmedi.