kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Derya Baykal

Kilom da, göbeğim de selülitim de var..!

Başak ÇOKAN/MAGAZİN
42 ve 44 beden giydiğini söyleyen ünlü sanatçı Derya Baykal 'yaz polemiğine' katıldı: Bikiniyle görüntülenmek istemiyorum. Zaten görüntülenecek bir vücudum yok!..
Derya Baykal önceki gün 'XLife' adlı büyük beden triko firmasının kış koleksiyonunun katalog çekimleri için Çukurcuma'da objektif karşısına geçti. Bazen 42, bazen 44 beden olduğunu söyleyen Baykal, "Kilolarımı hiç takmıyorum. Bunların hiçbir önemi yok! Herkes 34-36 beden değil ki!" diye konuştu.

ANTİ-BASIN MAYOSU VAR
Baykal, son zamanlarda ünlü sanatçıların bir bir mayoyla görüntülenmesi hakkında da şu yorumu yaptı: "Bu yaz, 'anti-basın mayo'su aldım. Bikini ve onun üzerine de elbise... Elbiseyle denize gireceğim. Gazetecilerin olmadığı saatlerde de elbiseyi çıkaracağım. Böyle görüntülenmek istemiyorum. Zaten görüntülenecek bir vücudum da yok! Göbeğim de, selülitim de, kilom da var. Hem bikinili görüntümün bana da, izleyiciye de faydası olmaz. Ama bazıları için olabilir. Bu onların tercihi... "

FERHAN'I SEVİYORUM

Baykal, selülitleriyle haber olan Hülya Avşar hakkında şöyle konuştu: "Hülya'nın selüliti yok. Yanımda soyundu. Spor yapan ve kendine bakan bir kadın. Yakından gördüm, test edip onayladım!" Baykal, bir süre önce ayrıldığı eski eşi Ferhan Şensoy'la ilişkisi hakkında da şöyle konuştu: "Ferhan'la evliyken çok iyi arkadaştık. Evlilik kısmını kaldırdık. Arkadaş kısmı çok iyi devam ediyor. Onu çok seviyorum. Bir şey olduğunda onun yanında olacak tek kişi benim! Benim için de o!"
Haberin fotoğrafları