kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Eda'nın şapkaları bile bir adım önde!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, Şamdan Plus'ın son sayısında plaj giysileriyle yerini aldı. Taşpınar, rakibi Süreyya Yalçın Bodrum'a gelmeyince bu yaz beldenin hakimi oldu!..
Bodrum sezonunun açılması ile birlikte Türkbükü sahillerinde hakimiyetini ilan eden Eda Taşpınar, kıyafetleriyle sürekli kıyaslandığı Süreyya Yalçın'ın bu yaz Bodrum'a gelmemesi üzerine; tüm gözlerin odak noktası oldu.

En esmer, en şık hep
O! Her gün sabahın ilk ışıklarıyla kendini plaja atan ve gün boyu güneşin altından kalkmak bilmeyen Taşpınar, 'en şık' ve 'en dikkat çekici' sıfatlarının yanı sıra, 'en esmer' kadın olmayı da başardı... Gün boyu gölgeye geçmeyen, bu yüzden başını koruma amacıyla birbirinden değişik şapkalar kullanan sosyetik güzel, herkesten bir adım önde olduğunu kanıtlıyor. Alışverişlerini yaz başlamadan çoğunlukla internet üzerinden yaptığı bilinen Taşpınar; gardırobunu Milano, Paris ve New York gibi moda merkezlerinden hazırlamayı tercih ediyor. Vaktinin çoğunu en yakın arkadaşı Şebnem Işık ile geçiren Taşpınar, güneşten bunaldığı ender zamanlarda denizde serinlemeyi tercih ediyor. Sevgilisi Nurettin Hasman, onun kadar güneşte kalmayı sevmese de ara sıra yanına gelip onu güneşe karşı uyarmayı ihmal etmiyor...
Haberin fotoğrafları