kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkan albümler

Albümün müzik yönetmeni kendisi
Umut Akyürek, 2003 yılında çıkardığı 'O Dudaklar Bülbülleşiyor' adlı albümünün ardından 'Başka Söz Söylemem' isimli ikinci çalışmasını çıkardı. Prof . Dr. Alaeddin Yavaşça'dan 'Başka Söz Söylemem' adlı eserinin de yer aldığı albümde toplam 14 şarkı yer alıyor. Albümün en önemli özelliklerinden biri canlı icra kaydı olmasının yanında, müzik yönetmenliğini de Akyürek'in kendisinin üstlenmesi.

Nakaratı söyleyene CD-poster hediye
Halk müziğini kendilerine özgüyorumlayarak grup müziğineyeni bir soluk getiren Grup Laçin,yeni albümlerini Seyhan Müzik'tençıkardı. Balkan müziğinin izlerinitaşıyan 'Şinanari' adlı şarkıyı çıkışşarkısı olarak seçen grup, parçanınnakaratı tekerleme gibi olduğu içinsöylemeyi başarana imzalı CD veafiş vereceğini açıkladı.

Adı da kapağı da 'Cehennem' gibi...

Uzun yılardan beri aynı sahneyi paylaşan ve 80'lerin ruhunu hayatlarına yansıtmış bir grup olan Element'in ilk albümü 'Cehennem', Park Müzik etiketiyle çıktı. Sound olarak 80'lerin unutulmayan hard'n heavy'lerini anımsatan grup, bazı parçalarda etnik enstrümanlar kullanmış. Albümde aşk ve sevgi üzerine yazılmış parçaların dışında, karşıtlık ve sorgulayıcı öğeler içeren parçalar da yer alıyor. Albümün kapak resmi ABD'de ünlü bir grafik tasarımcısı tarafından tasarlandı.

Dansçı ve oyuncu 37 kişi ile klip çekti
Ersin, ilkalbümü'Kara Ge-celer' ile2007 yazına'merhaba'dedi. 11şarkıdanoluşan al-bümdesekiz şarkı-nın söz vebestesi Er-sin'e ait. Albümde Niran Ünsal'ında iki söz ve bestesi var. Albümünilk klibi 'Bir Sevgilim Olmalı'ya çe-kiliyor. Klipte rol alan dansçı veoyuncu sayısı ise 37!
Haberin fotoğrafları