kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Vitrin meleği

TÜLİN KENTMEN
Aldo'yla hâlâ tanışmadınız mı? Aldo'yla hâlâ tanışmadınız mı?
Aayakkabı markası Aldo'nun Türkiye'ye geleceğini son Amerika seyahatimde duymuştum ve çok sevinmiştim! Aldo'nun politikası; giyilebilir şık, rahat ve kullanışlı ayakkabıları ucuza satmak diyebiliriz. Amerika ve İngiltere'de sık sık alışveriş yapanlar, Aldo çılgınlığından haberdardır. Mağazalarında sürekli yeni modeller sunan çılgın bir marka... Zaten marka, Türkiye'ye de ilk etapta binden fazla modelle giriş yapmış.

YENİ ŞUBELER
Bağdat Caddesi'ndeki mağazasının tıka basa dolu olduğunu gözlerimle gördüm! Tabii ki bunda uygun fiyatların etkisi büyük... Şimdi de aynı telaş Beyoğlu'nda da başladı. Nişantaşı'na gelse bana da yakın olsa diye düşünürken, yetkililerden nerelerde mağazalar açılacağını öğrendim. Aldo mağazaları, yeni açılacak alışveriş merkezlerinde de olacak. Ayrıca İstinye, Bakırköy, Ankara ve Bursa gibi pek çok farklı noktada da hızla mağazalar açılacak. Amerika'da ünlü ünsüz herkesin mutlaka Aldo ayakkabısı vardır. Markanın kış koleksiyonu için şimdiden sabırsızlanıyorum!

AIDS KARŞITI

Bu arada Pink, Charlize Theron, David Morales ve Adrian Brody gibi pek çok ünlü ismin katıldığı; 'YouthAIDS' kuruluşu ve Aldo'nun başlattığı AIDS karşıtı kampanya, gençleri hastalığa karşı bilinçlendirmeyi hedefliyor. Son yıllarda büyük bir hızla yayılan AIDS'e karşı gerçekleştirilen kampanyanın afişleri de çok etkileyici! Kampanyada 'Gençler 6 saniyede bir HIV virüsü kapıyor. Sesini yükselt!' sloganı kullanıldı. Not: YouthAIDS, merkezi Kanada'da bulunan dünyanın en kapsamlı AIDS eğitimi ve koruma derneği... Dünya gençliğini bu hastalıktan korumak için medya, müzik, tiyatro, moda ve spor yoluyla mesajlar yayan uluslararası bir kuruluş. Kuruluş, HIV virüsüne yakalanma riske çok olan 15-24 yaş arasındaki gençleri, güvenli seks konusunda eğitip bilinçlendiriyor.
Haberin fotoğrafları