kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sanal alışverişte videolu dönem

12.07.2007
Son yıllarda internette yaşanan video çılgınlığı kendini online alışverişte de gösterdi..
Gedikgross.com, ürün tanıtımlarında kullanıcılarına video gösterimi sunmaya başlayan ilk sanal mağaza oldu.

Son yıllarda internette yaşanan video çılgınlığında kendini bu yeni medya kullanımına adapte eden ilk online alışveriş sitesi olan gedikgross.com satışını yapmakta olduğu tüm ürünler için müşterilerine tek bir fotoğrafa ya da açıklama metnine bağlı kalmadan ayrıntılı olarak inceleme fırsatı veriyor.

Yayına başladığı ilk günden itibaren ürün videolarına çok yoğun bir ilgi oluştuğunu ve çok sayıda olumlu geri dönüş aldıklarını belirten site yetkilileri, Türkiye'de online alışverişin önündeki en büyük engeli bu sayede aştıklarını belirttiler. Gerçek hayattakinin aksine gedikgross.com'a giren tüm kullanıcılar kendilerine ürünlerin özel olarak anlatıldığı sunumları izleyerek daha sağlıklı ve detaylı bir bilgi alabiliyor ve satınalma kararlarını daha rahat verebiliyorlar.

Video projelerini hayata geçirirken hedeflerinin sadece satış yapmak değil kullanıcının ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlamak, rahat bir karar verme süreci geçirmelerini sağlamak olduğunu belirten gedikgross.com yetkilileri sunulan hizmette farklılaşmanın ve özgün olmanın önemine inanıyorlar.

Gedikgross.com'da başlayan videolu ürün tanıtımları ile beraber online alışveriş anlayışı da oldukça değişecek gibi görünüyor.

SABAH İnternet