kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum günlüğü

ÖNER ÖNGÜN
Tatlıcı Beach Club açıldı!
Her yaz Bodrum Türkbükü açıklarına teknesi ile tatile gelen Şehmuz Tatlıcı, bu sene de Türkbükü'nde demiraldı! Teknesinde verdiği partilerle tanınan Tatlıcı, önceki gün de Bodrum'un ünlü beach partilerine inat, teknede parti verdi. Zodyak ile gezerek yine arkadaşlarını teknesine davet eden Tatlıcı, bir DJ çağırmayı da ihmal etmedi. Güneş batana kadar devam eden partinin sonunda Tatlıcı espri yaptı: "Bundan sonra 'Tatlıcı Beach Club' olarak yakın dostlarıma hizmet vereceğim! Kendi aramızda eğleniyoruz..."

'Bende selülit yok' nispeti!

Bodrum Türkbükü'nde tatil yapan şarkıcı Yeliz Yeşilmen, önceki gün Lola Beach'te gün boyu keyif yaptı. Akşama kadar telefonla konuşan Yeşilmen, selülitli ünlülere nispet yaparcasına ince bikinisiyle salına salına gezdi. 'Selülit sorununuz var mı?' sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Selülit mi, oda ne?"

Üç saatte üç bikini değiştirdi!
Modacı Ebru Yener, önceki gün tatil yapmak için Bodrum'a ayak bastı! Yardımcısı ile birlikte Türkbükü'ndeki Ev Beach'te güneşlenen güzel modacı, 'iddialı' geldiğini ilk günden gösterdi. Güneşlendiği üç saat içinde tam üç bikini, iki de pareo değiştiren Yener, kendi ürünlerinin promosyonunu yapar gibiydi. 'Dahliaa' isimli mayo markasını tek başına üç saatte tanıtan Yener, düzgün fiziği ve selülitsiz bacakları ile beğeni topladı. Bir ara denize girerken küpelerini düşürdü, tüm gününü güneşlenerek geçirdi.

Koylarda 'Aslan' gibi kaçamak!

Adını ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla duyuran Uludağ Kar Tanesi Otel'in sahibi hızlı playboy Murat Aslan, Bodrum koylarında kız arkadaşlarıyla tatilin tadını çıkarıyor. Güneşlenirken görüntülediğini fark eden Aslan, önce biraz sinirlendi, sonra fotoğraflarının çekilmesine aldırış etmedi. İstifini bozmadan kız arkadaşlarıyla sohbet ederek güneşlenmeye devam etti.
Haberin fotoğrafları