kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Çıtır pita

Peynir, kimyon, taze soğan, salam ve sarmısağı iyice harmanlayın. Karışımı pita ekmeklerinin içine paylaştırıp, yayın. Ekmeklerin bir yüzüne tereyağı sürüp, yağsız tavada altın sarısı renk alıncaya kadar ısıtın. Her bir ekmeği dilimleyerek servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
*
250 gr. krem peynir

* 1 çorba kaşığı kimyon tanesi

* 2 adet taze soğan

* 12 dilim macar salam (iri doğranmış)

* 2 diş sarmısak (dövülmüş)

* 4 adet pita ekmeği (cep şeklinde açılmış)

* 90 gr. tereyağı