kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Üçüncü filmin üzerinden 12 yıl geçmiş olmasına rağmen, Bruce Willis’te hiçbir değişiklik yok.

Empire sunar

29.06.2007
Zor Ölüm 4.0
Tür: Gerilim, aksiyon Yönetmen: Len Wiseman Oyuncular: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Maggie Q, Justin Long. John McClane kirli fanilasıyla bir kez daha teröristlerin peşinde. Serüvenimizin bu bölümünde Amerika üzerine 'sanal' oyunlar oynanıyor. Üçüncü bölümün üzerinden 12 yıl geçmiş, John'da en ufak bir değişiklik dahi olmamış. Tek derdi, gene toz toprak içinde kalıncaya kadar debelenip terörist avlamak. Karanlıklar Ülkesi serisiyle tanıdığımız Len Wiseman'ın yönettiği dördüncü bölümde 50'sini çoktan devirmiş Bruce Willis'in yanında Timothy Olyphant, Maggie Q ve Justin Long rol alıyor. Daha yeni Ölüm Geçirmez'de izlediğimiz Mary Elizabeth Winstead de burada John McClane'in selvi boylu kızı Lucy rolünde.

Aşk Manzaraları
Tür: Dram, komedi Yönetmen: Ed Blum Oyuncular: Ewan McGregor, Holly Aird, Eileen Atkins. Bağımsız bir İngiliz komedisi olan Aşk Manzaraları, çeşit çeşit ilişki tablolarından, çiftler üzerine yazılmış keyifli kısa hikâyelerden oluşuyor. Boşanmış çiftler, yaşlı çiftler, gay çiftler, çift olma potansiyeli taşıyan yabancılar... İlk uzun metrajını epey düşük bir bütçeyle çeken Ed Blum'dan, Coupling tadında, içinden bolca seks ve aşk geçen diyaloglardan mürekkep bir film.

Büyük Baskın
Tür: Dram, aksiyon, savaş Yönetmen: John Dahl Oyuncular: Benjamin Bratt, James Franco, Connie Nielsen, Joseph Fiennes. 2. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru, Teğmen Henry Mucci kumandasındaki 6. bölüğün, gerçekleşmesi neredeyse imkânsız olan kurtarma görevinin başarılış öyküsü. Japon askerlerinin üç yıl boyunca Cabanatuan'da esir tuttukları 500 Amerikan askerinin, kamptan kurtuluşu anlatılıyor. Savaş manzaraları sevenlere...

3 Gün İçinde Öleceksin
Tür: Korku, gerilim Yönetmen: Andreas Prochaska Oyuncular: Sabrina Reiter, Laurence Rupp, Julian Sharp, Susi Stach. Avusturya topraklarından çıkmış ilk gençlik slasher filmi (gençlerin öldüğü ya da öldürüldüğü film türü). Hollywood'lu emsallerinden tek farkı, onların taşıdığı ironiden, mizah duygusundan yoksun olması. Filmin klasik bir giriş sahnesi var: Bir adam kendini asıyor ve o sırada kanlar içinde bir kız "Yardım!" diye bağırarak ormanda koşup duruyor. Dört gün öncesine gittiğimizde, bir grup lise öğrencisini görüyoruz, sınavlardan sonra gezerken bir geyiğe çarpıyorlar. Ardından her biri "Üç gün içinde öleceksin," diyen birer mesaj alıyor. Yakın plan çekimlerinin iyi kullanıldığı bu şiddet filmi, sıkı bir montajla yoğrulmuş.
Haberin fotoğrafları