kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Empire sunar

06.07.2007
Şeytanın Oteli
Tür: Korku Yönetmen: Roar Uthaug Oyuncular: Ingrid Bolso Berdal, Victoria Winge, Tomas Alf Larsen. Norveç'in dağlık bölgesinde snowboard yapmak üzere yola koyulan beş genç, aralarından birinin sakatlanması sonucu burada çaresiz bir şekilde kalakalır. Yakındaki terk edilmiş bir otele sığınan gençler burada da başka bir belanın kucağına düşerler.

Transformers
Tür: Macera, Bilimkurgu, aksiyon, Yönetmen: Michael Bay Oyuncular: Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Megan Fox, Tyrese Gibson. 80'lerin çocukları için büyük gün! Marvel'ın sevilen metal kahramanları artık beyazperdede! Uçaktan arabaya her şekle giren bu hınzır robotların büyük savaşı, DreamWorks prodüksiyonunda can buluyor. Transformers hikâyesinde iki ezeli düşman olan Decepticon ile Autobotların savaşa tutuşacağı meydan, bizim gezegen. Yönetmen Michael Bay'in dediğine göre, bir Transformers filminin gerçekleşmesi için 2007 yılına kadar beklenmesi gerekmiş. Yoksa sürekli biçim değiştiren robotları sinemada canlı kılmak, eski sinema teknolojisiyle mümkün değilmiş.

Diriliş: Vampir Avcısı
Tür: Gerilim, korku Yönetmen: Sebastian Gutierrez Oyuncular: Lucy Liu, Michael Chiklis, Carla Gugino, James D'Arcy. Sadie Blake (Lucy Liu) ilk ciddi makalesini yayınlamaya çalışan bir gazetecidir. Mahallesinde takılan bir grup genç üzerine araştırma yapayım derken kendini vampirlerden oluşan karanlık bir mezhebin içinde bulur. Sadie'yi de kendilerine benzetirler ve artık ölümsüzleşen Sadie sokaklarda kendisini öldürmeye çalışanları avlamaya başlar. Lucy Liu ve ve Simon Rex'in yanı sıra konuk oyuncu olarak rol alan Marilyn Manson'ı beyazperdede görme şansınız olduğu düşünülürse, izlenebilir...

Candy
Tür: Dram, romantik Yönetmen: Neil Armfield Oyuncular: Abbie Cornish, Heath Ledger, Geoffrey Rush, Tom Budge. Avustralya sinemasının son dönemde en çok ses getirmiş örneklerinden biri Candy. Heath Ledger ve Geoffrey Rush'ı baba-oğul kompozisyonuyla yamacımıza taşıyan film, onların arasına koyduğu Abbie Cornish'le de hayli ilgi topluyor. Luke Davies'in aynı adlı romanına dayanan öyküsü, uyuşturucu açmazındaki iki genç üzerinden şekileniyor. Birbirini severek evlenen ama uyuşturucunun tahakkümü altındaki bir ilişkinin içine kaybolan çiftin hayata tutunma çabası yüreğinize dokunabilir.
Haberin fotoğrafları