kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar

Yeni Haber
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç,''Geçen sene yaşadığımız problemlerin daha fazlasını yaşayacağımıza inanıyorum. Son aylarda futbol sektörünü yönetenler yaşananlardan ders almamış'' dedi..
FBTV'nin sorularını yanıtlayan Ali Koç'un açıklamaları kulübün internet
sitesinde yayınlandı.

Futbol Federasyonu'na eleştiride bulunan Koç, şunları kaydetti:''Bizim için şimdilik rahat bir dönem, ancak birkaç haftaya kadar yine stres başlayacak. Futbol takımımız Avusturya kampına başladı. Umarım sağlıklı, güzel bir kamp dönemi geçiririz. Ufak tefek sıkıntılarımız var, ama bunlar olabilir. Bu sene daha iyi hazırlanmalıyız. Geçen sene yaşadığımız problemlerin daha fazlasını yaşayacağımıza inanıyorum. Son aylarda futbol sektörünü yönetenler yaşananlardan ders almamış. En basit konulardan birisi transfer konusu. Bir şirket yönetimi gibi düşünürsek futbolda da yatırım transferdir. Transferi yapmak için 2 ay gibi bir dönemimiz var. Birileri keyiflerinin istediği gibi davranıyor. Yatırımlarımıza nasıl bir yön verebileceğimizi belirlememiz için bir ayımız geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum.''

''GÜZEL BİR SEZON GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUM''

Geçen sezon, transferler ve teknik direktörün hazır olmamasından dolayı
sezona iyi başlayamadıklarını hatırlatan Koç, ''Geçen sene yaşadıklarımızın tekrar yaşanacağına inandığım için, bu senenin başarılı ve verimli geçmesi için her anlamda sezon hazırlıklarımıza başlamamız lazım. Geçen sene hem transferler hem de hocanın hazır olmamasından dolayı sezona iyi başlayamamıştık. Bu seneye daha iyi bir seviyede başlamamız gerekiyor. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Hayırlısı olsun'' şeklinde konuştu.

AA