kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kendi kendini boynuzladı

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, yeni albümü 'Boynuz'un tanıtım partisinde boynuz takıp, espri yaptı: Bugüne kadar başıma gelmemişti; ilk kez şimdi boynuzlandım!..
Sanat dünyasında sivri dili ve çarpıcı açıklamalarıyla tanınan şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün yeni albümü 'Boynuz' için Tao Bar'da bir tanıtım düzenledi. Kafasına taktığı boynuzlarla, dikkat çeken güzel şarkıcı, seksi mini elbisesiyle frikik vermemek için zor anlar yaşadı. Gazetecilerin "Hiç boynuzlandınız mı?" sorusuna "Hayatım boyunca hiç başıma gelmedi ama şimdi boynuzlandım" diye esprili bir yanıt veren Ekinci, bu yaz tatil yapmayacağını da açıklayarak şunları söyledi: "Beni plajlarda bikinili çekemeyeceksiniz. Çünkü uzun süre yurtdışında kalacağım." Tuğba Ekinci, yurtdışına gitme nedenini ise açıklamadı.

HANDE'YE DESTEK VERDİ
Tuğba Ekinci, albüm tanıtımında gazetecilerle sohbet ederken, geçtiğimiz günlerde "Bakkal tarzı müzik yapanlar var" diyerek Bakkallar Odası tarafından tepki alan Hande Yener'e de sahip çıktı. Ekinci, "Hande, bakkal tarzı derken, 'Ben kendimi yeniledim, müzik tarzımı değiştirdim' anlamında bu sözü kullandı. İşlerin bu kadar büyüyeceğini düşünmedi. Bence bu konuyu bu kadar uzatacak bir şey yok" dedi.