kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Temmuz 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Reef yastık 65 YTL Mudo Concept bahçe aplik 99.50 YTL Mudo Consept Day Bad 1250 YTL Bauhaus-plaj sandalye - plastik renkli sandalye- 19,90 YTL ICA Home &Garden Blomus masa meºalesi 50 Euro+ KDV

Bahçeleri de süslemek gerek!

Bahçeli evlerin sayısı her geçen gün artarken konutların dekorasyon masrafı da çoğaldı Sıcak yaz günlerini havuz kenarında geçirmek istiyorsanız, göz zevkinize yatırım yapma zamanı..
Bahçeli ve havuzlu evlere olan talep her geçen gün artarken evlerin aksesuar ve mobilya ihtiyaçları da bu duruma paralel olarak çoğalıyor. Artık yalnız evin içini giydirip süslemek şık bir görüntü yakalayabilmek için yeterli olmuyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde daha fazla vakit geçirilen bahçeler ve havuz kenarlarını dekore etmek için de fazladan mesai yapmak gerekiyor.

Güneşten korunun
Bahçe ve havuz akseuarlarına olan talebin sıcaklarla birlikte artış gösterdiği şu günlerde en gözde ürünler ise güneşten koruyan tente ve şemsiyeler. Birbirinden farklı renk ve özelliklerde tüketicinin beğenisine sunulan tente ve şemsiyeler dışında bahçelerin ve havuz kenarlarında kullanılan diğer dekoratif ürünler arasında aydınlatma elemanları, minderler, şezlonglar ve oturma grupları bulunuyor.
Haberin fotoğrafları