kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bahçelievler'de patlama

Yeni Haber
Bahçelievler Kaymakamlığı'nın yanındaki bir otoparka bırakılan paketin patlaması sonucu 1'i polis 2 kişi yaralandı. Paketteki patlayıcının ses bombası olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Kaymakamlığı'nın yanındaki otoparka siyah renkli Kartal marka bir araçtan bırakılan bir paket, patladı.

Patlama nedeniyle otoparkta bulunan Özer Borancı isimli polis memuru ile Tekin Çalbay (25) isimli vatandaş hafif yaralandı. Yaralılar, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan polis memuru Borancı'nın kaymakamlıkta görevli olduğu öğrenildi. Hafif yaralı olan Borancı ve Çalbay, acil serviste yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, Bahçelievler'de siyah renkli Kartal marka araçlar üzerinde araştırma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultunda saldırgaların yakalanması için çalışmalar sürerken, patlayıcının ses bombası olduğu bildirildi. Bu arada patlamanın şiddetiyle otopark duvarının kısmen yıkıldığı görüldü.

Öte yandan, görgü tanıkları, Kaymakamlık önünde saat 00.30 sıralarında siyah Kartal marka bir aracın beklediğini, aracın çevresinde 1'i kadın 3 kişiyi gördüklerini anlattılar.

Zanlıların yoldan geçen insanlara "Ne bakıyorsunuz?" şeklinde tepki gösterdiklerini kaydeden çevre sakinleri, zanlılardan kadın olanın uzun ve arkadan örgülü saçlarının olduğunu söylediler.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CHA