kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
15 KİŞİ GELDİLER... 10 günlük evli Selim Yaşar ve kardeşi Semih Yaşar 15 kişinin saldırısına uğradı.

Yüksek ses kavgasında iki kardeşi öldürdüler

Deniz DER?N / MERKEZ
Apartmanın önüne çektiği minibüste yüksek sesle müzik dinleyen komşuları Gülçin Opçik'i uyaran iki kardeş, komşunun yakınları tarafından öldürüldü..
İstanbul Büyükçekmece'de yüksek sesle müzik çalınmasından çıkan kavgada 10 gün önce evlenen ağabey ile asker adayı kardeşi bıçaklanarak öldürüldü. 7 kişi gözaltına alındı. Mimaroba Dolunay Sitesi A-5 Blok'ta 5'inci katta oturan Gülçin Opçik (39) önceki gece saat 23.00 sıralarında oturduğu apartmanın önüne minibüsüyle gelerek yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Opçik'in alt katında oturan Bülent Selim Yaşar, sesten rahatsız olup müziğin sesini kısmasını istedi. Alkollü olduğu belirtilen Opçik, bir süre komşusuyla tartıştıktan sonra ayrıldı. Zanlı Opçik iddiaya göre minibüsüne yakınlarını alarak apartmanın önüne bir saat sonra döndü. Opçik, tartıştığı komşusunu çağırarak "Aşağı inin sizden özür dilemek istiyorum" dedi. Bunun üzerine Bülent Selim (25) ve kardeşi Semih Yaşar (21) aşağıya inince 15 kadar kişinin saldırısına uğradı. Saldırı üzerine Yaşar kardeşlerin yakınları da apartmandan inerek kavgaya katıldı. İki grup arasında yaşanan arbedede iki kardeş ve 4 kişi bıçaklandı. Kardeşler olay yerinde ölürken, akrabaları Behçet Yalım ile Opçik'in yakınları Cumhur Gün (30), Zafer Gün (31) ve Mehmet Gün (27) yaralandı. Yaralılar Büyükçekmece'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

10 GÜNLÜK EVLİYDİ
Olayda hayatını kaybeden Bülent Selim Yaşar'ın 10 gün önce Gülcan Yaşar ile evlendiği, kardeşi Semih Yaşar'ın da askere gitmeye hazırlandığı belirtildi. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Gülçin Opçik'in de aralarından bulunduğu ikisi 18 yaşından küçük 7 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların sorguları sürüyor.
Haberin fotoğrafları