kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Temmuz 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Grammy ödüllü Latin pop yıldızının konseri 40 dakika geç başladı ve yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Shakira'nın konseri mitingleri aratmadı!

Mustafa DERYAHAN
İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Latin pop yıldızı Shakira'nın Kuruçeşme Arena'daki konserine akın etti. Bonus Card'ın 7'nci yıl kutlamaları şerefine düzenlenen şovu, 10 bin Shakira hayranı izledi..
Önceki gece Kuruçeşme Arena'da miting alanlarını aratmayan bir kalabalık vardı. Bonus Card'ın 7'nci yılı nedeniyle İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) ve BKM işbirliğiyle Türkiye'ye gelen Latin pop yıldızı Shakira'nın konseri; çok sayıda şöhreti ağırladı. Shakira konserinde; mekanı dolduran 10 bin hayranı için son albümü 'Oral Fixation'daki parçalar başta olmak üzere sevilen eski şarkılarını seslendirdi. Ünlü şarkıcı, kıvrak danslarıyla da büyük alkış topladı.

Türkiye'ye teşekkürler
Latin bombası, ilk şarkısını söyledikten sonra yoğun bir alkış yağmuruna tutuldu. Gördüğü ilgi çok hoşuna giden Shakira, hayranlarına "Merhaba Türkiye, İstanbul'da beni böyle karşıladığınız için çok teşekkür ederim" diye seslendi. Konser boyunca dört kıyafet değiştiren ve oryantal şov yapan Shakira'nın müziğiyle coşanlar arasında; Gülben Ergen- Mustafa Erdoğan, Deniz Uğur, Yalın, Buket Saygı, Ece Erken, Kıraç ve nişanlısı Ayşe Şule Bilgiç de bulunuyordu.

'After-Party'ye gitmedi
Kalabalık ve coşku içinde geçen konser sonrası, tüm VIP davetliler özel teknelerle Shakira şerefine Reina'da düzenlenen 'After- Party'ye akın etti. Shakira'yı yakından görmek isteyenler, ünlü popçu gelmeyince hayalkırıklığı yaşadı. Latin popçunun apar topar Yunanistan'a gittiği söylendiyse de; daha sonra Shakira'nın Çırağan Oteli'nde dinlenmeyi tercih ettiği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları