kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dünyanın en iyi otelleri

Yeni Haber
Dünyanın en büyük tur operatörlerinden olan TUI tarafından seçilen ''Dünyanın en iyi 100' oteli'' arasında Türkiye'den 11 otel bulunuyor...
TUI Türkiye Product ve Kontrat Müdürü Melih Yetiş AA muhabirine yaptığı açıklamada, TUI'nin dünyanın çeşitli ülkelerine milyonlarca turist gönderdiğini belirterek, ''Dünyanın çeşitli ülkelerinde binlerce otellerde konaklayan müşterilerimiz arasında her yıl misafir memnuniyeti en yüksek 100 otel seçiliyor. Geçen yıl konaklayan müşterilerimiz tarafından seçilen 100 otel arasında Türkiye'den 11 otel bulunuyor.


Bu 11 otel de Antalya'da yer alıyor'' dedi. Yetiş, TUI müşterileri tarafından seçilen 100 otele en prestijli ödül olan ''Holly'' ödülü verildiğine işaret ederek, ''TUI'nın dünyada çalıştığı binlerce otel arasından ilk 100'e seçilen otellere en prestijli ödül olan ''Holly'' ödülü verilecek. Bu yılın ekim ayında Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen törenle otellere ödüller dağıtılacak'' diye konuştu.

Yetiş, dünyanın en iyi 100 oteli arasına giren otelleri şöyle sıraladı: ''Lara Baruts SPA Otel, Antalya Sheraton Voyager Otel, Delfin Resort Lara Otel, Barut Cennet Otel Side, Amara Beach Side, Golden Coast Side, Delfin Deluxe Otel İncekum, Melas Resort Side, Sun Rise Quİn Otel Side, Robinson Nobilis Belek ve Cornella De Luxe Otel Belek.''

Yetiş, geçen yıl yapılan seçimlerde de Türkiye'den 20 otelin dünyanın en iyi 100 oteli arasında girdiğini vurgulayarak, ''İyi otellerin sayısının azalmasının nedeni son iki yılda Alman turist sayısında yaşanan azalmadır. Bu nedenle değerlendirmelerde iyi otel sayısı bir önceki yıla oranla azaldı'' dedi.