kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

fuga fine times

22.06.2007
14 Çağdaş ve yalın dekorasyonu, huzurlu ambiyansı, etkileyici spa'sı ve eşsiz lezzetleriyle FUGA'da bedeninizi ve ruhunuzu yenileyeceksiniz.

Tatil yapılabilecek mekanları görmek için tıklayınız


Doğanın sadeliğinde gizlenmiş modern ve keyifli ortamında butik hizmet sunan FUGA, mimarisi ve beş yıldızlı kalitesiyle adeta bir yenilenme mekânı. Kendine özel bir sahil ve pırıl pırıl bir denize sahip fuga fine times, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dört farklı restoranla sizlere hizmet veriyor. Ana restoranda günde üç kez açık büfe olarak sunulan yerel tatlar eminiz hoşunuza gidecek.

Beach Snack Restaurant'ta hafif bir yemek yiyerek içkilerinizi yudumlayabilirsiniz. Mongolian Grill'de, konuklar yemeklerini arzuettikleri gibi seçip Moğol ızgarada hazırlattırabiliyor ve Fugamarin; denize sıfır balık restoranı sadece akşamları hizmetinizde.

FUGA'nın en farklı hizmetlerinden biri de 'özel balayı paketi.' Sizin için özel olarak hazırlanmış balayı odanızda,egzotik meyveler ve serin bir şampanyaİlk balayı gecenizin sabahında bu romantik anı bozmamak için dilediğiniz saatte sizi odanızda bekleyen kahvaltınızEge Denizi ve Karaada'ya nazır mükemmel manzaralı bir terasta, mum ışığında güzel bir şarap eşliğinde balayı keyfiniz

KAPASİTE

Geniş ve rahat dekorlu 220 oda (518 yataklı)

GENEL ÖZELLİKLER

Uydu, TV, direkt telefon, klima, mini bar, saç kurutma makinesi, safe box, balkon ve veranda, bebek yatağı (istek üzerine) gibi her türlü konfor bir arada sunuluyor. Spor yapmak isteyenler için de farklı aktiviteler var; açık havuz, kaya havuzu, tenis,basketbol, voleybol, mini futbol, fitness & gym & aerobik, masa tenisi, dart, kano,pedal, rüzgar sörfü, yelken ve tüm diğer su sporları.

DİĞER İMKÂNLAR


spafuga: Köyün sessiz bir köşesinde özel olarak hazırlanan bir spa mekânı. Kendi ihtiyaçlarına yönelik paket spa programı almak isteyen konuklar için iki spafunga süiti. Bali masajı, geleneksel Thai masajı,Thai yağ masajı, taş terapi, aromatik İsveç masajı, spor masajı, refleksoloji, beach masajları, deniz masajı, selülit masajı,detox masajı, sıkılaştırıcı masaj.

minifuga: 4-12 yaş arası çocuklar için deneyimli bir ekip gözetiminde eğlenceli ve öğretici oyunlar, spor, plastik sanatlar ve tiyatro çalışmaları.