kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Pazar SABAH 
BALÇİÇEK PAMİR

Zengin adam nasıl tavlanır?

Genç kadınlar için yaşlı adamı tavlamak kolay. Peki ya hediyeler? Erkekler kendilerini niye avlanan kişi yerine koymayı seviyor? Enayi durumuna düşüyorlar.
Kadın gece yarısı kaldığı lüks otelin barına gidiyor. Bir sürü yanlış anlaşılma sonucu barmeni otel müşterisi sanıyor. Öylesine güzel bir gece geçiriyorlar ki eğlence yatakta bitiyor. Kadını etkilemeye çalışan barmen otelin pahalı süitlerinden birini kendi odasıymış gibi gösteriyor. Genç kadın ise bu yakışıklı ve zengin genç adamla felekten bir gece çalıyor. Sabah olunca öğreniyoruz ki kadın aslında babası yaşında bir adamla beraber. Peki cici baba bu felekten geceyi anlayınca ne oluyor? Genç kadın tası tarağı toplayıp, zengin olduğunu zannettiği delikanlının süitinin kapısını çalıyor. "Sana geldim," diyor. "Senin için onu terk ettim!" Sonra olanlar oluyor tabii. Uzun zamandır bu kadar eğlenerek seyrettiğim bir film daha olmamıştı. İsmi Zengin Avcısı. Zengin peşinde olan genç kadını Audrey Tautou oynuyor. Hani şu sempatik Fransız güzeli. Öncelikle belirtmekte fayda var. Film daha vizyona girmedi, kaçak mı seyrettin yoksa?" diye soranlara kocaman bir 'hayır'. Bir anda iki çocuğunuz olunca evden dışarı pek adım atamıyorsunuz. Filmin dağıtımcısı arkadaşım "Seyret de gül," diye yollamış bana. "Bu kıyağımı da unutma," diyor, "İkizler için." O kadar gülümseyerek, zaman zaman kahkaha atarak seyrettim ki ben de size bir kıyak yapayım dedim. Zengin Avcısı filmini sakın kaçırmayın. Özellikle dikkat edilmesi gerekenler:

1- Zengin adam ya da kadın nasıl tavlanır?
2- Zengin sevgiliye pahalı hediye nasıl aldırılır?
3- Zengin sevgili evliliğe nasıl ikna edilir?
4- Aldattığınız zengin sevgiliye durum nasıl anlatılır?
5- Aldattığınız zengin sevgili tekrar beraberlik için nasıl ikna edilir? Cevaplar filmde.

KADINLAR NASIL YAPIYOR?
Zengin avcısı demişken... Erkekleri bilmem ama kadınlar nasıl yapıyor aklım ermiyor. Hadi diyelim, yaşlı erkekleri tavlamak genç kadınlar için kolay. Peki ya pahalı hediyeler? Yani hatırlıyorum, kocamla flört ederken bile restoranda yenen her yemekten sonra "Ben ödeyeceğim," diye kavga çıkarırdım. Ben öyle gördüm annemden babamdan. Öyle alıştım. Kimseye hesap ödetme, pahalı hediye kabul etme! Her konuda eşit olduğun bir ilişkide ancak rahat olursun! Yani bırakın pahalı hediyeyi... Özel günlerde bana ne hediye alınırsa onun altında kalmamak için büyük çaba harcardım. Param yetmiyorsa, emek verirdim hediyeler için, zaman harcardım. Şimdi etrafıma bakıyorum da... Sanki ben uzaydan gelmiş gibiyim. Herkes "Bırak adam ödesin!" havasında. Niye? Onun paraları bahçede mi yetişiyor? Bir süre önce beraber tatile gittiğimiz bir tanıdığımızın yeni kız arkadaşı tatilin sonunda hepimize minik hediyeler almıştı. Sonradan hediyeleri erkek arkadaşının kredi kartından aldığını duymuştum. İşin daha da vahimi, tanıdığımızın kredi kartı babasının ona çıkardığı ek karttı. Yani kızın aldığı her şeyi müstakbel kayınpeder ödüyordu. O ise bundan hiç rahatsız olmamış gözüküyordu. Pes yani! İstanbul'da ünlü bir restoranın sahibi arkadaşımın anlattıkları ağzımı açık bırakmıştı. Kadınlar gelip yiyip içiyor, ailelerini, arkadaşlarını ağırlıyor ve hesapların sevgiliye yazılmasını istiyorlarmış. Durun daha bitmedi, bazen kadınlar sevgiliden ayrılmış bile olmayı umursamıyor, aynı sisteme devam ediyormuş. Adam fark edene kadar yani! Uzun lafın kısası zengin avcıları her yerde. Asıl merak ettiğim erkekler niye "Avlanan zengin adam" konumuna düşmekten rahatsız değil? Enayi yerine konulmak hoşlarına mı gidiyor? Siz iyisi mi filmi izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız!