kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arınç: Kapalı kapıları seçimle açacağız

Yeni Haber
Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Bardakçı köyünde geleneksel hayır yemeğine katıldı. Arınç'a köy meydanın çevre köylülerle birlikte yaklaşık 8 bin kişi karşıladı. Arınç'la tokalaşmak isteyen vatandaşlar adeta birbiriyle yarıştı.

53. hayır yemeğinde konuşan Arınç, Türkiye'nin son 5 yılda yol, su, enerji, eğitim ve sağlık hizmetlerinde çok iyi bir noktaya geldiğini söyledi. Ekonomiyi güçlendirmeye çalıştıklarını dile getirden Meclis Başkanı, "Ülkemiz mutlu olsun diye çalışıyoruz. Ülkede barış, istikrar ve huzur olmalı. Düşmanlık değil, kavga değil, çekişme değil'' dedi.

Köylülere seçime 15 gün kaldığını hatırlatan Arınç, herkesin oylarını çocuklarının geleceğini düşünerek kullanması gerektiğini kaydetti. Köylülerin "Cumhurbaşkanı olun" tezahüratını yarıda kestiren Bülent Arınç şunları söyledi: ''Seçimlerin şimdiden halka huzur getirmesini diliyoruz. Allah cumhurbaşkanlığını kime nasip ettiyse şimdiden hayırlısı olsun. İnşallah memleketini, milletini seven, halkın ortak değerlerine inanan birini cumhurbaşkanı seçeceğiz. Seçimlerden sonraki süreci çok iyi takip edeceğiz. Kimseyi suçlamayalım, daha fazla demokrasi ile milletimizi kucaklamakla sorunlarımızı çözeriz. Allah önümüze seçim fırsatı getirdi. Kapalı kapıları seçimle sandıkla açacağız. Millet, memleket en hayırlısını görecek.''

Bülent Arınç, 12 Temmuzda Manisa'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün katılımıyla yapılacak AK Parti mitingine, Bardakçı köyü halkını da davet etti.

Konuşmaların ardından Arınç hayır yemeğinden yedikten sonra köyden ayrıldı.