kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeniler yollarda boy gösteriyor

26.06.2007
Pazarda yaşanan daralmaya rağmen otomotiv dünyasındaki hareket devam ediyor. Markalar durgunluğa rağmen yepyeni ya da makyajlanmış modellerini birbiri ardına Türkiye'de satışa sunuyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yeniler yollarda boy gösteriyor
Türkiye'de pazarda yaşanan daralmaya rağmen, otomotiv dünyasında hareket devam ediyor. Markalar, durgunluğa rağmen yeni modellerini Türkiye'de piyasaya sürüyor. Erken gelen yazla birlikte bazı markalar makyajlı modellerini, bazıları ise baştan aşağı yenilenen modellerini Türk otomobilseverlerin beğenisine sunuyor. Küçük sınıftan, lüks SUV'lara kadar birçok yeni model Türkiye yollarına çıktı. Otomarket Gazetesi, Türkiye yollarının en yenilerini sizin için araştırdı.

FIAT ALBEA SOLE
FIAT Albea artık Albea Sole adıyla satışa sunuldu. İtalyanca'da güneş anlamına gelen Sole adını taşıyan Fiat Albea'da Sole logosu bagaj kapağının sol alt köşesinde yer alıyor. Fiat Albea'nın mevcut 1.4 FIRE 77 bg benzinli ile 1.3 Multijet 70 bg dizel motorları Albea Sole'de de kullanılıyor. Albea Sole, 18 bin 600 YTL'den başlıyor.

LADA KALİNA
LADA'NIN yeni modeli Kalina, satışa sunuldu. Lada Kalina'da Euro 4 standartlarına uyumlu 1.6 lt. motor bulunuyor. Lada Kalina Sedan, tek bir donanım paketi ve 19 bin 985 YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kalina'nın 5 kapı versiyonu ise ağustos ayında satışa sunulacak.

JEEP PATRIOT
KLASİK Jeep stilinin modern versiyonu Patriot, Türkiye'de satışa sunuldu. 2.4 lt. 170 bg'lik dört silindirli motor ve CVT şanzıman seçeneğinin yanında, 2.0 lt.'lik dizel motor ve 6 ileri vitesli şanzıman seçeneği de bulunan Patriot'un satış fiyatı 39 bin 986 Euro'dan başlıyor.
Haberin fotoğrafları